Vrei si tu sa nici nu simti ca a venit iarna? Lamele pentru zapada sunt de mare folos!

By | October 21, 2015

De cand eram mic, asteptam iarna cu cea mai mare infrigurare (ce coincindenta, si iarna ma astepta infrigurata) si nu vedeam niciun impediment in a ma bucura de ea. Cu cat erau nametii mai inalti, cu atat era bucuria mai mare. Insa la un moment dat, destinul meu si al iernii s-a distantat, usor, usor. Acest moment coincide cu cel in care am decis ca drumul meu in viata trebuie sa includa politica, iar visul meu cel mare a luat forma ocuparii scaunului de edil al oraselului natal. Lucrurile au decurs in asa fel incat visul sa imi devina realitate, iar fiecare iarna sa aduca cu sine nevoie deszapezirii facute cat mai profesionist. Lamele pentru zapada au intrat, astfel in scena, iar importanta lor pentru a desfasura si in anotimpul rece aceleasi activitati ca in restul anului este cruciala. Iata, prin urmare, povestea mea si de ce recomand Magazia lu’ Costica.

Cele mai citite:  Cum am schimbat infatisarea livingului doar prin aplicarea unui tapet fabulos

Lamele de zapada pentru autocamioane – ideale pentru a deszapezi drumurile principale 

foloseste o lama de zapada buna si rezistenta

Este bine stiut ca „iarna ia prin surprindere”, insa nu voiam sa fac parte din acele cazuri, nicidecum. Drept pentru care am cercetat de cu vara problema si am cerut pareri in stanga si in dreapta. I-am pus pe consilieri sa se intereseze cu simt de raspundere, mai ales ca primisem si niste fonduri europene consistente. La ultima sedinta din vara, am ajuns cu totii la o singura concluzie: ne trebuiau niste lame de zapada fiabile, la pret avantajos, bune pentru a fi atasate la autocamioanele din doatarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Iar un singur magazin avea produse care intruneau aceste calitati: Magazia lu’ Costica. Initial, am avut de ales intre:

  • Lama de zapada model City, produsa de Samasz si
  • Lama pentru zapada model PSS, produsa tot de Samasz;
Cele mai citite:  Zdrobitoarele de struguri te ajuta la eficientizarea procesului de fabricare a vinului de toamna

Cantarind bine optiunile, am ales in cele din urma ultimul model, acesta avand o putere mai mare si putand fi atasat unui autocamion. Dupa aceea, am asteptat din nou cu infrigurare iarna, ca atunci cand eram copil. Ce emotie am trait atunci cand am vazut ca ninge pentru prima data in acel sezon si ca zapada se depunde in cantitati considerabile! Lamele pentru zapada au facut fata cu brio provocarii si orasul meu nu a mai fost luat prin surprindere de prima zapada.

Cele mai citite:  Asigurarea de locuinte PAD si lista cu cele mai mari cutremure din Romania

Avantajele achizitionarii unei lame pentru zapada

Ce este notabil in legatura cu folosirea acestor utilaje:

  • Zapada devine din inamic, prieten, caci cu ajutorul lamelor de zapada, aceasta nu se mai depune unde nu trebuie;
  • Economia infloreste chiar si pe timp de iarna, lipsa blocarii drumurilor fiind un resort catre dezvoltarea activitatilor de orice fel pe timp de sezon rece;
  • Fondurile europene pot fi folosite in mod sustenabil si cerebral, pentru niste utilaje care se vor dovedi a fi deosebit de utile si fiabile;

A alege o lama de zapada de la Magazia lu’ Costica reprezinta o idee buna pentru toti cei care beneficiaza de fonduri europene, intrucat acolo va puteti bucura de acest serviciu, al acceptarii subventionarii europene.