Vrei sa bei mai mult decat apa potabila? Obtine apa purificata cu ajutorul lui sterilizator UV!

By | October 7, 2015

Compus chimic al oxigenului si al hidrogenului, apa reprezinta un element indispensabil traiului zilnic, un factor ce intretine existenta umana. Este unul dintre cei mai importanti solventi, din care omul consuma zilnic aproximativ 2 litri. Importanta apei o constientizam in fiecare zi, fie ca o bem, o folosim la gatit, ne spalam sau inotam in ea, ramane cea mai pretioasa substanta a Terrei, daca luam in calcul importanta ei. Fiind atat de raspandita, insa, ne face sa o tratam cu o oarecare nepasare. O socotim ca fiind ,,cel mai tipic” dintre lichide, cand, de fapt, este Lichidul prin excelenta. Joaca un rol vital pentru sanatatea noastra, fapt pentru care trebuie sa fie in permanenta curata si purificata, pentru a ne putea furniza hidratarea zilnica de care avem nevoie. Putem bea apa mai mult decat potabila: cu ajutorul sterilizatoarelor UV de la Apacio putem purifica apa.

Cele mai citite:  Ce boli poti contacta din apa si cum te poate ajuta un sterilizator uv?!

Tu stii ce bei? Analizeaza-ti apa si foloseste un sterilizator UV pentru purificare

Toti cei care locuiesc in Romania primesc la robinete apa plina de impuritati, cu un nivel ridicat de fier (mai mare de 200ug/litru) sau mangan (50ug/litru), iar acest lucru poate, in timp, sa ne afecteze organismul.

Pentru ca, de cele mai multe ori, bem diverse lichide fara sa stim ce contin si ne multumim cu faptul ca ne racoresc pe moment, sanatatea noastra poate fi pusa in pericol. Acelasi lucru se intampla si cu apa pe care o consumam zilnic, iar riscul de infectii si complicatii a crescut exponential in ultimii ani. Cu ajutorul unui sterilizator UV riscul imbolnavrii este mai scazut.

Cele mai citite:  Mic ghid de prezentare și alegere a mărturiilor de botez

Care este solutia propusa? Sterilizatorul UV de la Apacio!

Daca vrei ca sanatatea ta si a familiei tale sa primeze, atunci specialistii recomanda urmatoarele: pentru inceput, analizarea apei de la robinet, pentru a stabili cu exactitate puritatea ei, iar mai apoi achizitionarea unui sterilizator UV, cu ajutorul caruia sa purifici apa.

De ce sterilizatoare UV? De ce Apacio?

sterilizatoare uv

In primul rand, sterilizatorul de apa UV se poate monta la echipamente de tratare a apei din orice spatiu cascnic, dar si industrial. Nu exista o poluare secundara, nu lasa reziduuri si este extrem de usor de intretinut. Acestea sunt doar cateva dintre avantajele folosirii unui sterilizator UV.

In sprijinul celor care considera ca sanatatea este pe primul plan, Apacio le vine in ajutor cu o oferta variata, ce cuprinde trei sterilizatoare, toate incadrate in topul celor mai bune sisteme de tratare a apei:

  • Sterilizator UV S-1 – mici dimensiuni, conceput special pentru protectia microbiologica a osmozelor si purificatoarelor casnice, avand o putere de 6W, la pretul de 319 lei
  • Sterilizator UV S-2 – dimensiune medie, folosit pentru un grad ridicat de contaminare microbiologica a apei, cu o putere de 12W, la pretul de 359 lei
  • Sterilizator UV apa S18 – dotat cu bec UV Philips (durata sa de functionare fiind de 8000 de ore, la intensitate maxima), cu o putere de 30W, la pretul de 997 lei.
Cele mai citite:  Articol 20: Solutii moderne pentru confortul termic interior: incalzirea prin pardoseala

Folosind unul dintre sterilizatoarele UV din gama Apacio veti ajuta la eliminarea bacteriilor si virusilor din apa, consumand zilnic o apa ca de izvor si avand grija de sanatatea dumneavoastra.