Vexio – magazinul online unde sursele pc se gasesc intr-o gama larga si cu preturi avantajoase pentru cumparatori

By | February 24, 2016

performantele surse pc de la magazinul vexioVexio a anuntat o diversificare a gamei de surse pc prin care se doreste sa se ofera clientilor companiei un numar mai mare de alternative in ceea ce priveste sursele de alimentare pentru calculatoare pe care clienti le pot utiliza.

Folosind sursele pc de alimentare de la Vexio veti oferi calculatorului dvs un upgrade care sa va ajute sa cresteti performanta pc-ului dvs. Insa sunt situatii cand  calculatorul se strica si de cele mai multe ori sursa este cauza ceea ce necesita schimbarea acesteia.

La Vexio sursele pc sunt de o diversitate larga, acest magazin dispunand de o multitudine de surse pc precum: Enemax, Inter-Tech, LC-Power, Super Flower si nu numai. Sursele PC Enemax  se gasesc intr-o diversitate de modele cu un numar de w care variaza de la 400 W la 1350 w, fiecare client putand sa isi aleaga modelul care se potriveste cel mai bine pc-ului lui.

Cele mai citite:  Copiii moștenesc inteligența mamei. Ce spun studiile de specialitate

Una dintre gamele de surse pc pe care le  gasiti pe acest link https://www.vexio.ro/surse-pc/ cele mai bogate sunt cele ce apartin producatorului Inter Tech, acestea fiind potrivite unui numar mare de surse cum  ar fi : ATX, ATX 2.2, ATX v2.2, ATX 2.31 si nu numai. Referitor la numarul de w acestia variaza ca si in cazul tipului de sursa prezentata mai devreme, nr de w fiind intre 300 si 900.

Tipul de ventilator ce se regaseste la sursele de alimentare pc de la Vexio este disponibil in mai multe modele precun:

  • Ventilatoare 1×135 mm
  • Ventilatoare 1×20 mm
  • Ventilatoare  1×80 mm
  • 120 mm
Cele mai citite:  Reguli pentru perioada de la inceputul unei relatii

Cele mai multe surse  de calculator  de la Vexio dispun de ventilatoare de 1×135 mm si 1x120mm.

Dupa cum se poate observa cei de la Vexio pun la dispozitia clientilor o serie de surse pc cu multiple tipuri de ventilatoare astfel incat fiecare detinator de pc sa isi poata alege cea mai potrivita sursa pc. Aceste surse de la Vexio  sunt modulare si nemodulare. Cele modulare sunt accesorizate  cu cabluri de alimentare detasabile astfel incat nu va exista spatiu ocupat in carcasa de cabluri ca sa nu fie utilizat.

Cele mai citite:  Cursul de arhivar – perfectionare sau viitoare meserie cu ajutorul firmei Stefadina.ro

Preturile surselor PC sunt si ele extrem de variate acestea incepand de la 38 RON si continuand cu preturi mai mari de pena la 1927 RON.

Comenzi rapide la Vexio.ro

logo vexio

Pentru a comanda una din sursele pc  ce se afla in gama puteti intra pe site-ul celor de la Vexio  si plasa comanda simplu si rapid in doar cateva minute. Pentru cei care doresc sa afle informatii suplimentare despre sursele pc de la vexio si nu numai pot suna la nr de telefon 0374 477 113 unde va va raspunde un consultant de vanzari care va va ajuta cu orice informatie aveti nevoie.