Unde gasesti un salon in care sa iti tunzi copilul asa cum trebuie?

By | October 5, 2015

Vreti pentru cel mic o frizura ca a marilor vedete? Vreti sa il tundeti la un salon specializat? Echipa salonului din sectorul 3, Everly le ofera celor mici toata grija si toata rabdarea ca la final acestia sa plece de aici cu un look nou si fresh. Cu o atentie amanuntita si evident, tinand cont de dorintele parintilor, tunsul copiilor la Everly va deveni o constanta in viata dumneavoastra. Pe parinti ii asteapta lounge-ul salonului de infrumusetare Everly pentru a se relaxa cat timp celor mici li se aplica un nou look.

salon de infrumusetare

Expertii salonului de pe bulevardul Decebal, impreuna cu sfaturile venite din partea parintilor, copii pot gasi cele mai potrivite tunsori pentru copii. Copiii vor beneficia de atentia, experienta si rabdarea celor de la Everly, astfel incat noua tunsoare sa fie una potrivita pentru personalitatea lor.

Cele mai citite:  6 detalii INTERESANTE pe care forma unghiilor le spune despre tine!

Cele mai la moda tunsori de copii:

  • Tunsoarea pouf – elementul central este bretonul, iar restul fiind drept si lung.
  • Tunsoare de copii cu creasta pentru baieti.
  • Tunsoarea de copii stil bob pentru fetite.
  • Codite impletite pentru fetite.
  • Parul lung cu breton.
  • Tunsoarea de copii Depeche.

Acum, ca scoala a inceput, cel mic trebuie sa arate mereu impecabil. Inca de la cele mai mici varste, aranjarea parului celor mici devine o treaba foarte serioasa si complicate pentru parinti. Frizerii salonului Everly sunt gata oricand sa gaseasca o tunsoare perfecta pentru cei mici, in asa fel incat cei mici sa se bucure de o tunsoare de copii cu rabdare si profesionalism.

Cele mai citite:  Trucuri pentru gene perfecte - serul Bonilash

tuns copiiPentru ca expertii de la Everly sunt obisnuiti cu copii mici, echipa de frizeri de la salonul de pe bulevardul Decebal au foarte multa rabdare, atentie si mai ales creativitate, pentru a oferi celor mici tunsori la moda. Indeplinind si cele mai exigente cerinte, frizerii de la Everly va garanteaza ca cel mic va arata minunat in prima zi de scoala sau de gradinita.

Faceti o programare impreuna cu cel mic la salonul Everly si bucurati-va de experienta si profesionalismul frizerilor pentru copii.

DESPRE Everly

Cele mai citite:  Ce spun pantofii despre personalitatea fiecărei femei

Everly este salonul de infrumusetare care pune la dispozitia clientilor o gama variata si bogata de servicii, astfel incat fiecare vizita sa fie un prilej de rasfat si relaxare. Cu o echipa de profesionisti in spate, salonul Everly foloseste cele mai calitate produse, pentru ca si cele mai exigente cerinte sa fie mereu multumite.

Printre cele mai importante servicii oferite de Everly, se numara: coafor, manichiura si pedichiura, cosmetica, masaj, tratamente faciale, barber shop si servicii speciale pentru mirese. Pentru programari, ii gasiti pe cei de la Everly la sediul salonului, din Bulevardul Decebal, nr. 17, Bucuresti, sector 3 sau la numarul de telefon, 0730 19 19 67.

###