Uleiurile esențiale te ajută să slăbești! Apelează la o dietă aromată și fără înfometare

By | June 15, 2015

Dacă până acum, atungi când auzeai de uleiuri esențiale, gândul îți zbura direct la aromoterapie și relaxare, ei bine, află că experții în dietetică au descoperit faptul că uleiurile esențiale pot avea un aport foarte mare dacă sunt folosite în regimurile alimentare. Iar explicația este pe cât de simplă, pe atât de plauzibilă. Odată ce vei descoperi beneficiile pe care uleiurile esențiale le pot aduce organismului, precum și modalitățile ușoare prin care poți scăpa de kilogramele în plus pe durata verii, cu siguranță vei încerca să adopți un nou stil alimentar.

Cum influențează uleiurile esențiale obiceiurile alimentare nesănătoase?

Uleiurile esențiale te ajută să slăbești! Apelează la o dietă aromată și fără înfometareAtunci când intrii la dietă, primul lucru pe care știi că trebuie să îl faci este renunțarea la stilul alimentar haotic, la așa-zisa “ciugulire” atunci când ai timp, dar și la alungarea tuturor poftelor de dulciuri sau mâncăruri de tip fast-food. Însă potolirea foamei este poate cel mai greu pas pe care îl ai de trecut, mai ales atunci când lucrezi foarte mult sau când singurul moment din zi când poți lua o masă este seara. Este momentul să uiți de toate aceste griji, întrucât specialiștii te informează că au descoperit o dietă care alungă rapid pofta de mâncare și te ajută să slăbești armonios, fără a te înfometa câtuși de puțin.

Cele mai citite:  Ce este siliconul folosit la implanturile cu silicon? La ce operatii mai este folosit?

Cum acționează uleiurile esențiale? Este simplu, o poți face acasă și nu trebuie să apelezi la eforturi substanțiale. Tot ce trebuie să faci este să alegi din lista uleiurile esențiale care te ajută să slăbești și să alungi starea de foame, fie prin aromoterapie, fie prin mirosirea înainte de masă a acestora, sau ori de câte ori ți se face poftă de ceva dulce sau de o gustare nesănătoasă. Imediat a doua zi, este recomandat de spacialiști să schimbi gama de uleiuri esențiale pe care le foloseai până acum, astfel încât organismul să nu se  obișnuiască cu cele 3 mirosuri pe care le foloseai până acum. Față de alte diete, cea cu uleiuri esențiale este foarte ușor de ținut și dă rezultate mult mai rapide față de altele care presupuneau și înfometare sau consumarea unor alimente care nu au un gust foarte plăcut. De asemenea, dacă deja te-ai obișnuit cu o dietă care dă rezultate, poți folosi uleiurile esențiale precum completare a regimului alimentar inițial .

Cele mai citite:  Ziua nuntii, cea mai importanta zi din viata unei femei

Uleiurile esențiale care îți taie pofta de mâncare? Iată lista celor mai eficiente dintre ele

Dacă ești în căutarea uleiurilor esențiale care te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus, atunci o listă a celor mai eficiente dintre ele te poate ajuta în viitoarele opțiuni. Magazinul online de produse bio, 10beneficii, te ajută să alegi din lista celor mai eficiente uleiuri esențiale pentru slăbit, astfel încât tu să optezi pentru aromele preferate. Pentru mai multă energie și mai mult efort depus, ceea ce înseamnă și calorii arse, optați pentru uleiuri esențiale de rozmarin, grapefruit, ghimbir, busuioc, lămâie și mentă și obțineți o siluetă de vară de invidiat!

Cele mai citite:  Tu stii cum sa te machiezi corect? Iata ce pasi trebuie urmati!