Trece bateria pentru Opelul tau peste incercarile din iarna aceasta? Iata ce trebuie sa stii!

By | November 27, 2015

 

Baterie pentru Opel nu se alege dupa ureche, mai ales daca iti doresti sa treaca cu brio de iarna aceasta si sa nu ramai pieton cand iti doresti cel mai putin si cand te astepti cel mai putin. Prin urmare, orice sofer ar trebui sa isi puna aceasta intrebare: va rezista acumulatorul pentru Opel frigului din iarna aceasta? Daca raspunsul este „nu stiu” sau si mai grav, „nu”, atunci trebuie sa iei atitudine si sa inveti ca nu-i de joaca cu frigul in exces si ca bateria ta de Opel trebuie aleasa cu ceaa mai mare grija. Drept urmare, in cele de mai jos, vom prezenta cateva sfaturi in legatura cu gasirea acumulatorilor pentru Opel ideali.

Cum sa alegi o baterie pentru Opel care sa reziste frigului

In primul rand, atunci cand iti alegi o baterie, trebuie sa cunosti cateva aspecte importante. Alege-ti asadar o baterie pentru Opel in functie de:

Cele mai citite:  Invata cum sa alegi un marsupiu pentru bebelusul tau

baterii auto opel

  • Polaritate, care poate fi normala sau inversa, in functie de tara de origine a masinii
  • Capacitate, masurata in Amperi pe ora (Ah)
  • Producator, cei mai reputati pe piata din Romania fiind Varta, Bosch si Rombat

Va vine sa nu sa credeti, sunt anumite marci de masini care merg foarte bine anumitor marci de baterii. Astfel, cea mai buna pereche o face Opelul cu bateriile Varta sau Bosch. Revenind la problema frigului si la cum va fac fata acumulatorii pentru Opel la frig, iata cateva sfaturi pentru a prelungi durata de viata a bateriei pe timpul iernii:

  • Nu uitati radioul aprins, ori pozitiile aprinse! Acest lucru nu va face decat sa sensibilizeze bateria pentru Opel, care si asa este destul de pusa la incercare de frig
  • Nu lasati sa treaca multa vreme (friguroasa pe deasupra) fara sa dati o cheie la masina! In felul acesta, veti reusi sa prelungiti durata de viata a bateriei pentru Opel si sa o faceti sa reziste si sa treaca peste ger
Cele mai citite:  Husa Allview P8 Energy – Eurocel.ro ofera protectia perfecta telefonului tau

Respectand sfaturile de mai sus, veti putea sa va bucurati cat mai mult de bateria pentru Opel. Acumulatorii auto pentru Opel sunt astfel creati incat sa reziste, iar daca veti lua in calcul cateva directii, trasate mai sus, veti reusi sa aveti o iarna fara incidente auto legate de bateria pentru Opel.

Pentru toti posesorii de Opel: bateria poate fi comandata si online!

Un lucru pe care toti posesorii de Opel ar trebui sa il stie este ca aceasta poate fi comandata online, neobat.ro fiind un magazin online cu o oferta numai buna pentru orice persoana isi doreste sa investeasca cu spor. Din acest punct de vedere, a cumpara o baterie pentru Opel este o provocarea anotimpului de iarna, una care poate sa aiba final fericit atunci cand se aloca timpul suficient si atentia necesara pentru achizitionarea ei.

Cele mai citite:  Articol 94: 10 idei pentru marturii de botez

baterii opel

Concluzionand, online-ul ramane o idee numai buna de luat in calcul ori de cate ori vreti sa achizitionati o baterie Rombat, Varta, Bosch, Banner sau Exide. Opelul merita o baterie de calitate, drept pentru care, ori de cate ori va aflati in procesul de cautare al acestei componente auto, aruncati un ochi si peste oferta Neobat.