Topul celor mai populare personaje in randul celor mici

By | June 21, 2018

La varste fragede, orice copil se viseaza un supererou si isi doreste ca prin puterile lui magice sa salveze omenirea. Daca inainte cei mici gaseau in personajele din basme sau in parintii lor niste adevarati eroi, astazi ei au fost inlocuiti de desenele animate. Cei mai multi eroi indragiti de copii provin din benzile desenate Marvel. Putin mai tarziu si-au facut aparitia si mult iubitii eroi precum Spiderman, Superman, X-Man sau Captain America. Capatand super-puteri, aceste personaje ii inspira pe copii in viata de zi cu zi prin faptele lor marete. Aici intervine si Mass Media, deoarece fiecare erou are o arma speciala, un abtibild, o jucarie, un catalog de colectie , ceasuri etc. Poti cumpara de aici ceasuri ieftine pentru copii cu eroii lor preferati .

Cei mai iubiti eroi care il inspira pe copilul tau intr-un mod pozitiv

Copiii se regasesc si in jocurile pentru console,care au facut furori in ultimul timp atat in randul copiilor, cat si in randul celor mari. Daca ai nevoie de inspiratie pentru un cadou reusit, click aici pentru a descoperi o gama larga de jocuri cu personajele preferate. Achizitionand  diverse obiecte si jucarii care ilustreaza personajele, copiii se simt mai aproape de eroul lor, asa ca il vor purta cu ei peste tot, in marea majoritate a timpului.

  1. Superman – este cunoscut ca fiind cel mai iubit dintre super eroi, avand abilitati supraumane precum zborul, viteza, forta crescuta, vedere cu raze X, rezistenta foarte mare la temperaturi crescute, aruncarea cu laser. Superman a inspirat multi alti creatori de supereroi, fiind personajul eroic al istoriei moderne.
  2. Yoda din Star Wars – este un personaj fictiv din seria Razboiul Stelelor, reprezentat ca o creatura mica si misterioasa care, in calitate de maestru Jedi, ii instruieste pe apropiatii sai. Yoda este un personaj pozitiv care ii inspira pe copii prin intelepciunea si priceperea sa.
  3. Iron Man – este un adevarat geniu care, printr-o intamplare mai putin fericita, a fost nevoit sa isi construiasca un costum de fier, care l-a ajutat sa evadeze din inchisoarea in care a fost capturat. Desi in viata lui reala Iron Man (Tony) este un personaj excentric si arogant, el este popular in randul copiilor prin inteligenta si forta sa incredibila, care l-au adus in stadiul de super erou. El este un geniu inventiv specializat in matematica, fizica si chimie.
Cele mai citite:  De ce trebuie sa ajungi macar o data pe an in Delta

Ce lectii ii invata super-eroii pe copii?

  1. Super-eroii nu se dau batuti niciodata! Puterea vine din faptul ca au idealuri pentru care sunt puternici sa mearga pana in panzele albe.
  2. Ei isi vor duce mereu planurile la bun sfarsit, indiferent de obstacolele pe care le intalnesc.
  3. Sunt cei mai buni in domeniul lor. Si un erou se va concentra mereu pe ce anume e mai important, adica misiunea sa.
  4. Un erou se descurca foarte bine de unul singur, insa lucrul in echipa este intotdeauna mai eficient.
  5. Adevarata lor putere vine din caracterul lor puternic.
Cele mai citite:  Sfaturi ca să pregăteşti maşina pentru toamnă

Copiii au nevoie de modele. Personajele eroice din filme, desene si carti le ofera niste dimensiuni eroice si ii ajuta sa isi formeze principii morale, calitati si visuri care sa ii motiveze pe parcursul dezvoltarii lor spre stadiul de adult. Ei se identifica cu anumiti eroi intr-un mod pozitiv si atunci pot fi incurajati, deoarece parintii inteleg avantajele acestui comportament.

Cele mai citite:  Suprinde-ti invitatii cu marturii de nunta de la Boutique Wedding!