Top 3 room escape in Bucuresti

By | March 21, 2016

Vrei sa scapi de plictiseala? Iti doresti sa-ti cunosti mai mult prietenii si sa interactionati intr-un mod interactiv si captivant? Esti din Bucuresti? Atunci trebuie sa testezi camerele room escape!

Escape the room este un concept nou in Romania, aparitia sa in urma cu cativa ani ducand la aparitia zecilor de locatii care pun la dispozitia celor interesati misterioasele camere de joc! In fapt, room escape este un joc real, captivant si atragator care testeaza abilitatile fiecarui participant.

Si pentru ca vorbeam despre aparitia multor astfel de locatii, iata un top 3 locatii room escape in Bucuresti!

Dilemador – 3 camere room escape incitante!

escape room

Dilema din spatele usii – Evadeaza din rutina, evadeaza la timp! Dilemador este un room escape localizat in Bucuresti ce iti ofera posibilitatea de a pleca in cautarea unei noi si atractive aventuri. Cele  camere escape the room aduc misiuni inedited participantilor, acestia confruntandu-se in cele dim urma cu propriile abilitati si performante.

Cele mai citite:  Articol21: Totul despre încălzirea prin pardoseală. Avantaje şi dezavantaje

“Escape from the ordinary” este obiectivul Dilemador, astfel ca acest escape room iti pune la dispozitie trei tipuri de camere:

  • Star Wars
  • Game of Thrones
  • Kama Sutra

Fiecare dintre cele 3 tipuri de camere are propria poveste a misterului, incitand curiozitatea si perseverenta participantilor de a evada in cele 60 de minute.

Cu denumiri ce starnez curiozitatea, fiecare dintre cele 3 camere escape room propune o adevarata calatorie in lumea fantasticului, un tarm misterios care te va purta pe meleaguri cu adevarat surprinzatoare.

Cele mai citite:  Sfaturi ca să pregăteşti maşina pentru toamnă

Pentru cei care doresc sa participle la dezlegarea misterelor propuse in cele trei camere, Dilemador.ro le ofera posibilitatea rezervarii online, actiune realizata rapid, doar cu cateva click-uri.

Cryptex – un alt escape room in capital!

Decripteaza misterele pe care Cryptex.ro le-a pregatit pentru tine si incearca sa iesi invingator din camera pe care o vei testa. Demonstraza ca esti abil, rapid si in cautarea portitelor de iesire, iar prietenii tai vor ramane surprinsi, fara doar si poate!

In fapt, escape the room este un joc in echipa, iar timp de 60 de minute trebuie sa lucrati impreuna pentru a invinge suprematia camerelor in care veti intra!

Cele mai citite:  Alegerea unui buchet de lalele este mult mai usoara cu Orasul Florilor

Indiferent daca este weekend sau o zi din timpul saptamanii, escape room este o activitate inedita care merita testata!

Break-out, o alta locatie room escape

Experienta nu conteaza atunci cand intri intr-un escape room. Tot ceea ce trebuie sa ai este imaginatie, creativitate, abilitate si curaj.

Te simti pregatit pentru a testa una dintre cele mai noi camere escape room din Bucuresti? Consideri ca vei dezlega misterele si vei sparge barierele timpului? Atunci nu mai sta pe ganduri si aduna-ti toti prietenii pentru a pleca in marea aventura!