The 5th element, magazinul de unde mi-am cumparat cei mai frumosi balerini de dama din piele

By | August 14, 2015

Cautarea unei perechi de balerini a fost destul de grea pentru mine, multe magazine aveau zeci de modele de balerini dar care desi imitau modele de la diferiti designer nu ofereau deloc confort si decat sa aleg o pereche de balerini care sa ma incomodeze la mers si sa imi provoace rani, mai bine am zis  pas.

O multitudine de avantaje oferite de balerinii de dama din piele naturala

balerini dama piele naturala

Dupa ce o zi intreaga am cautat prin mai multe magazine, o prietena mi-a recomandat magazinul, The 5th element, unde aveau cele mai frumoase perechi de balerini de dama din piele naturala. Prima data pretul mi-a cam spulberat visele dar am cautat rapid pe internet  avanatajele pielii naturale si m-am hotarat ca merita investitia. In continuare o sa impartasesc cu voi avantajele pielii naturale pe care le-am gasit.

  • Primul avantaj este calitatea. Acestea rezista pentru mult timp, si sunt usor de ingrijit.
  • Al doilea avantaj il reprezinta aspectul. Pielea naturala poate avea aspect de nou chiar si dupa mai sezoane purtate daca este ingrijita corespunzator dar ofera si un design mult mai stilat decat pielea artificiala.
  • Al treilea avantaj este acela ca vei evita mirosurile neplacute ale picioarelor din cauza transpiratiei, deoarece aceasta lasa piciorul sa respire.
  • Al patrulea avantaj este legat de sanatatea dumneavoastra. Spre deosebire de pielea artificiala care este plina de substante chimice care pot provoca alergii, riscurile la pielea naturala sunt mult mai mici.
Cele mai citite:  Fii mereu în trend cu balerini din piele de la Diane Marie

Balerinii de dama din piele naturala sunt foarte comzi si chiar si dupa ce i-am purtat de mai multe ori acestia nu si-au modificat forma. Am fost placut surprinsa de calitatea acestora.

Cele mai citite:  Articol 77:Cum sa alegi cea mai buna tencuiala decorativa?

Poti alege balerinii din piele naturala si din showroom-ul acestora

Daca nu esti hotarata sa comanzi online, poti sa iti faci o rezervare la numarul de telefon 0724 912 647 pentru a vizita showroom-ul acestora. Acestia mi-au garantat ca toate produsele acestora sunt fabricate manual si chiar mi-au spus ca imi pot alege orice culoare doresc pentru balerinii din piele naturala pe care i-am comandat. Eu sincer va recomanda sa comandati o pereche de balerini de dama din piele naturala sau orice alta incaltaminte de la The 5th element deoarece acestea ofera calitate, confort dar si un design aparte care nu se demodeaza niciodata.

Cele mai citite:  Articol 142: Cât dă naşul la BISERICĂ la nuntă şi la botez: chitanţierul neoficial al preoţilor din Bucureşti, din marile oraşe şi de la ţară