Te gândești la rinoplastie? Apelează numai la profesioniști!

By | March 13, 2015

Te gândești să apelezi la rinoplastie și îți dorești să te lași doar pe mâinile profesioniștilor? Dr. Sorin Parasca este unul dintre cei mai notorii medici specializați în chirurgia estetică și rinoplastie, care le asigură tuturor pacienților reușita operației de remodelare a formei nasului.

Ce corectează operația de rinoplastie?

Rinoplastia este intervenția chirurgicală de la nivelul nasului care are ca scop redarea formei ideale a acestuia, astfel încât să aibă loc o armonie facială, iar pacientul să capete mai multă încredere în sine. Odată ce apelați la rinoplastie, medicii specialiști vor putea modifica lungimea nasului, îndepărta cocoașa, precum și unghiurile pe care nasul le face cu buza superioară și cu fruntea. Rinoplastia nu este dedicată doar pentru estetica nasului, cât și în cazul unor probleme medicale, precum deviația de sept, cea care îngreunează respirația normală.

Cele mai citite:  Ce este siliconul folosit la implanturile cu silicon? La ce operatii mai este folosit?

rinoplastie 3

În timpul și după operația de rinoplastie

Rinoplastia se realizează sub anestezic local sau general, cea de-a doua variantă fiind cea mai des preferată de medici. Perioada de recuperare de după operația de rinoplastie nu este foarte îndelungată și durează de la o lună și jumătate, până la 3 luni, timp în care nasul va fi pansat, iar pacientul trebuie să urmărească niște instrucțiuni stricte, date de către medicul estetician Dr. Sorin Parasca.

Cele mai citite:  Iata ce trebuie sa stii pentru a avea par sanatos, rezistent si stralucitor

Preț mic la rinoplastie în București

rinoplastieCăutați un loc în care să beneficiați de preț accesibil la rinoplastie? Dr. Sorin Parasca este unul dintre cei mai buni medici esteticieni, a cărui experiență și intervenții îl recomandă ca medicul la care oricine poate apela cu încredere. La cabinetul particular, puteți beneficia de rinoplastie la un preț accesibil și cu rezultate mult dorite. Prețul rinoplastiei include toate serviciile oferite pe tot parcursul operației, astfel încât dumneavoastră să fiți mulțumiți și să vă puteți bucura cu adevărat de un nas cu forme ideale. Programați o consultație, prin completarea formularului prezent pe pagina web drsorinparasca.ro și plătiți un preț la rinoplastie avantajos.

Cele mai citite:  Despre micozele unghiilor si sfaturi utile de tratare