Targul Internatinal de bijuterie contemporana AUTOR

By | December 21, 2015

Timp de 2 zile vor fii prezenți la sala Dalles, peste 70 de artiști din Europa și de peste hotare. Cea de-a 14 ediție, căci la acest număr a ajuns Târgul Internațional de bijuterie contemporană AUTOR, va aduce creații în premieră din Nicaragua, Canada, Coreea de Sud și Japonia, alături de care vor mai fi prezenți designerii din Rusia, Bulgaria, Israel, Italia, Macedonia, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Costa Rica, Franța, Irlanda, Portugalia, Cehia, Argentina, Marea Britanie și România. Ce mai! Din toate cele 5 continente.

Cele mai citite:  Care sunt cele 10 articole esențiale din garderoba unui bărbat

Cel mai awesome autor al ediției va fi premiat cu AUTOR Awesome Award și va avea ocazia de a participa la un curs de bijuterie contemporană din cadrul Școlii Alchimia din Florența.

Cele mai citite:  Ai calcaiele crapate si in permanenta obosite? Uleiul de migdale dulci este remediul naturist perfect pentru tine!

Pe lângă acesta, vor mai fi și alte distincții:

premiul Assamblage – constă într-un curs de bijuterie oferit de singura școală privată din București;

premiul ELLE – asigură promovarea designerului în paginile celei mai vândute reviste de modă din România;

Cele mai citite:  Articol 27: Cei mai la moda pantofi pentru femei in 2015 de la Christian Louboutin

premiul Krama – constă într-un curs de bijuterie la institutul de bijuterie Krama din Atena.

premiul Publicului – desemnat de către vizitatori, care votează designerul preferat, iar câștigătorul va participa automat la ediția următoare; unul dintre cei care au votat designerul câștigător va primi o bijuterie creată de acesta.