Stiai ca o baterie de Logan trebuie aleasa in functie de motorizare?

By | March 8, 2016

baterie Logan 1.4

 

Intr-o buna zi iti vei da seama ca este nevoie sa cumperi o noua baterie pentru Loganul tau si…surpriza! Vei constata ca nu te poti baza pe instincte atunci cand o vei alege din sutele de modele existente pe piata.

Noua baterie pentru Loganul tau trebuie sa aiba caracteristicile necesare pentru a deveni o investitie de durata, tocmai de aceea astazi vei deveni informat despre faptul ca acumulatorul trebuie ales in functie de motorizarea Loganului tau!

Bateria aleasa dupa motorizarea Loganului

Ca oricare alt brand de masina, Dacia a fost supusa procesului de reinventare, iar unul dintre modelele create in ultimii ani a fost Loganul. Fiind unul dintre brandurile de succes in Romania, Dacia Logan este accesibila din punct de vedere al pretului astfel ca astazi tot mai multi romani detin o astfel de marca.

Cele mai citite:  Ce sa schimbi la Ford Focus ca sa para ca ai facut mari modificari

Pentru ca motorizarile Loganului sunt variate, cei care detin o astfel de masina si doresc un nou acumulator, trebuie sa tina cont de faptul ca trebuie sa aleaga noua baterie dupa motorizarea Loganului.

De exemplu, daca detii modelul Berlina, iar data de fabricare este peste anul 2004, atunci iti trebuie   o baterie de Logan 1.4 ! In schimb, daca masina are anul de fabricare incadrat intre 2005-2010, atunci vei avea nevoie de  o baterie de logan 1.5 dCi.

Cele mai citite:  Performante ridicate ale masinii tale cu chip tuningul auto

Cele mai intalnite motorizari pentru bateriile de Logan

btaerie logan 1.4

Pe langa cele doua motorizari pentru Logan enuntate mai sus, in magazinele cu baterii auto online mai poti gasi:

  • Baterie pentru Logan 1.6 16v
  • Baterie de Logan 1.6 mpi
  • Baterie pentru Logan 1.2 16v , 1.4 sau 1.6

In cazul in care masina ta este Dacia, insa modelul nu este Logan, ci Sandero sau MCV atunci trebuie sa ai grija, deoarece motorizarile difera. Daca iti doresti sa iti cumperi o baterie de Logan tin cont de motorizarea masinii, atunci alege Neobat.ro! Acesta este un magazin online cu baterii auto ieftine care tine cont de faptul ca acumulatorul trebuie ales in functie de o monitorizare specifica!

Cele mai citite:  Cum dezgheti rapid parbrizul de la masina. Toti soferii trebuie sa stie acest truc

Vrei mai multe detalii intrucat iti doresti o investie inteligenta? Atunci tine cont de faptul ca Neobat.ro este cel care iti poate oferi detalii, iti poate oferi bateria pentru Logan, o poate livra si monta pe loc la domiciliul tau!