Secretul livrarii unei baterii de Hyundai in 60 de minute este stiut numai de Neobat.ro

By | July 8, 2016

baterie hyundaiBateria Hyundai-ului era singura problema pe care o mai avea de rezolvat inainte de a pleca la mare. Si cum de multe ori problemele au pecetea surprizei, in urma doar cu o seara, cand si-a depozitat bagajele in portbagajul masinii, parca presimtind ca ceva nu este in regula, Catalin a rasucit cheia in contact.

Hyundai-ul tusea mai ceva ca un astmatic. Luminile farurilor au inceput sa palpaie, iar acele din bord au pendulat usor, nefiresc. Ii era clara originea problemei. Electromotorul dadea semne ca nu se invarte bine. Altceva in afara de bateria Hyundai a masinii sale  nu avea ce sa nu functioneze. La ora aia nu mai existau magazine deschise, iar a doua zi urma sa plece in vacanta.

Catalin s-a culcat usor stresat, plecarea era programata la primele ore ale diminetii, iar acum trebuia sa o amane.

Cele mai citite:  Ce sa schimbi la Ford Focus ca sa para ca ai facut mari modificari

Neobat.ro ofera consiliere profesionista cu privire la alegerea unei baterii de Hyundai

A doua zi, cum s-a trezit, Catalin s-a pus in fata calculatorului si a inceput sa caute un magazin online, care livreaza baterii auto de Hyundai. Timp sa mai colinde strazile in cautarea unui magazin, orbeste, fara tinta sau repere, nu mai avea. In plus, o gasca mare de prieteni il astepta.

baterii hyundai

Dupa cateva minute petrecute in fata calculatorului, acceseaza site-ul magazinului Neobat.ro, iar catalogul virtual contine un numar considerabil de baterii pentru Hyundai, insa Catalin nu stie care dintre ele ii asigura functionarea masinii. Pune mana pe telefon, formeaza numarul 0726.439.089 si ii comunica unui reprezentant Neobat.ro faptul ca are nevoie de o baterie in cel mai scurt timp posibil si ca nu stie ce model sa aleaga. Reprezentantul magazinului il intreaba urmatoarele:

  • Care este capacitatea cilindrica a motorului?
  • Cu ce ce tip de combustibil este alimentat motorul?
  • Exista consumatori electrici suplimentari fata de dotarea masinii?
  • Ce buget aveti pentru achizitia unei baterii auto de Hyundai?
Cele mai citite:  Performante ridicate ale masinii tale cu chip tuningul auto

Dupa ce i se raspunde la fiecare intrebare, reprezentantul Neobat.ro ii comunica lui Catalin ca in 60 de minute cel tarziu va ajunge langa masina cu o baterie noua pentru Hyundai.

Zis si facut. In mai putin de o ora, un barbat apare langa masina lui Catalin, il suna sa coboare din bloc, ii monteaza bateria, ii verifica sistemul electric al masinii si ii inmaneaza certificatul de garantie.

Cele mai citite:  Soferii cu vechime stiu ca ambreiajul auto se incadreaza in cele 6 zone de revizie

Baterie pentru Hyundai – in ce conditii se livreaza?

baterie pentru hyundai

Avand in vedere ca locuieste in Bucuresti, lui Catalin ii este livrata in 60 de minute bateria de Hyundai. Acum poate sa plece la mare, fara sa fie luat la rost de prieteni. Intarzierea nu este decat de o ora si jumatate.

Tot ce a trebuit sa faca Catalin pentru a isi cumpara o baterie noua a constat in deschiderea unui laptop. Nu a batut strazile orasului in cautarea unui magazin stradal si nici nu a stat la cozile semafoarelor.

Asadar, daca aveti nevoie de o baterie auto de Hyundai, verificati oferta Neobat.ro. Acumulatorii comercializati de acest magazin, daca locuiti in Bucuresti sau in Ilfov, sunt livrati intr-o ora si au preturi de achizitie mai mult decat avantajoase.