Secretul apei potabile consta in utilizarea dedurizatoarelor! Cum le alegi pe cele ideale pentru locuinta ta?

By | August 10, 2015

Apa dura produce depuneri de calcar pe tevile instalatiei termice sau pe tevile racordate direct la reteaua de canalizare. Astfel, cand vorbim despre duritatea lichidul, ne referim clar la o cantitate exagerata de calciu si magneziu, iar cu cat proportia acestora devine mai mare, cu atat apa devine mult mai periculoasa pentru instalatii, cat si pentru sanatatea ta! Dedurizatoarele sunt cele mai performante echipamente pentru tratarea apei, iar utilizarea lor se va realiza in functie de propriile nevoi. In ceea ce priveste alegerea acestora, astazi iti oferim cateva criterii dupa care te poti ghida in momentul in care pleci la shopping!

Cum aleg dedurizatoriul perfect pentru locuinta mea?

dedurizatoare

Ei bine, aici vorbim despre cateva criterii importante de care trebuie sa tii cont! Pentru ca dedurizatoarele sunt cele mai eficiente echipamente pentru tratarea apei, atunci cand iti achizitionezi o astfel de statie trebuie sa te asiguri ca ea va functiona in cele mai optime conditii! Astfel, iti propunem tabelul urmator pentru a ne asigura ca vei face cea mai buna alegere:

Cele mai citite:  Articol 13: Samsung doteaza noul sau cuptor incorporabil cu tehnologie de varf si design atractiv
Cum alegi dedurizatorul pentru locuinta?
  • Dupa duritatea apei
  • 1-10 gGo , 10 – 15 gG°, 15 – 20 gG°, 20 – 30 gG°
  • Dupa numarul de membrii al familiei
  • 1-3 persoane, 3-4 persoane, 4-5 persoane, 5-6 persoane
  • Dupa consumul apei/ luna
  • 5–10 m3 /luna, 10–15 m3 /luna, 15–20 m3 /luna, 20–30 m3 /luna ( aceste intervale sunt specifice fiecarui numar de membrii, in aceeasi ordine)
  • Dupa debit
  • De la 1,5 mc/ora pana la 6 mc/ora
  • Dupa model
  • Dedurizatoare Simplex, Duplex sau de cabinet
Cele mai citite:  Adio Calgon?! Spune bun venit unui dedurizator pentru tratarea apei cu calcar!

Cand stii ca ai nevoie de un dedurizator pentru tratarea apei?

In Romania, specialistii masoara duritatea apei in gG, acestea numindu-se in fapt grade germanice. In majoritatea cazurilor apa cu uz casnic contine saruri, iar cei mai periculosi pentru instalatiile termice, cat si pentru sanatatea ta sunt ionii de calciu si de magneziu! Astfel, pentru tratarea apei, dedurizatoarele au devenit cunoscute, insa pentru a ajunge la certitudinea ca si tu ai nevoie de un astfel de echipament, ai nevoie de o baza solida a achizitionarii sale!

Cele mai citite:  Dedurizatoarele, in topul listei mele de cumparaturi in anul 2016

Pentru a stabili daca ai nevoie de un dedurizator, ai nevoie de o analiza a apei, iar Clack International Solution este cel care iti ofera gratuit un astfel de buletin ! Asadar, stiind care este duritatea apei, specialistii iti vor spune cu exactitate tipul de dedurizator ideal pentru locuinta ta. Daca in urma analizei ai constat faptul ca apa din locuinta ta are nevoie de dedurizatoarele performante, atunci achizitioneaza-ti un astfel de echipament pentru a mentine eficienta sistemelor de alimentare si de incalzire din locuinta ta!