Se deschid portile T-Festival, cel mai mare festival dedicat transportatorilor din Sud-Estul Europei

By | May 10, 2015

”Suntem deosebit de mandri ca vom organiza in parteneriat cu IRU, pentru prima data in cadrul T-Festival, o conferinta internationala care va dezbate unul dintre cele mai arzatoare subiecte ale industriei de transport: “Competitia loiala in transporturile rutiere – Provocari si solutii pentru facilitarea comertului echitabil si transportului in UE si regiunea eurasiatica”. Conferinta se bucura de prezenta unor speakeri si participanti de nivel inalt din Parlamentul European, Comisia Europeana, IRU, asociatii ale transportatorilor rutieri din 22 de tari.
Mai mult decat atat, organizam si alte seminarii tematice dedicate industriei transporturilor pe perioada celor trei zile ale festivalului, deoarece acest eveniment este fara indoiala, in primul rand, o oportunitate pentru noi colaborari si oportunitati de afaceri intre transportatori si clientii acestora, producatorii de camioane, precum si furnizorii de produse si servicii care se adreseaza industriei transporturilor”, a declarat Radu Dinescu, secretar general UNTRR.
In cadrul evenimentului isi vor expune ultimele modele de vehicule si noutati partenerii T-Festival – UNTRR, Scania, Daf (EVW Holding), Mercedes Benz, Volvo, Renault, Krone (CTE Trailers), Mol Romania, Goodyear, Castrol, Oscar Downstream, Alpha Bank, AS24, Vialtis, BMW Motorrad, Motorcycle Support, Scoala Auto-Moto AMI si Pro-Bike. De asemenea, vor fi organizate mai multe zone speciale dedicate posesorilor de motociclete Harley Davidson, firmelor de transport pasageri si transport marfuri, Politiei rutiere si Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).
Publicul va mai putea vedea demonstratii de trial biciclete, drift camioane si motociclete, dar va putea incerca si un drive test cu camioane sau motociclete. Cei prezenti vor putea asista si la un workshop de ”Aero – Art Custom Airbrush”.
In data de 8 mai, va urca pe scena festivalului formatia Antract, iar pe 9 mai se va organiza parada camioanelor si motocicletelor intre Romexpo si Piata Unirii si retur, organizata cu ocazia Zilei de 9 mai – “Ziua tuturor transportatorilor”, iar seara va concerta Cristi Minculescu & Band.
Copiii vor primi o atentie deosebita, intrucat UNTRR va lansa cu aceasta ocazie site-ul www.educatierutiera.ro si campania de siguranta rutiera ”Copilul de azi, soferul de maine”. Sambata, 9 mai, se vor organiza concursuri de indemanare karturi si trotinete, cunostinte privind circulatia rutiera si desenat, iar cei mai priceputi copii vor fi premiati cu carduri cadou, skateboard-uri, seturi de badminton, rucsacuri sau mingi de fotbal sau de volei. De asemenea, intre orele 10:00 si 12:00 pe scena festivalul va urca trupa ”Fabrica de muzica”, scoala de dans ” Clasele sportive ale scolii 45 – Titu Maiorescu” si Razvan Gogan cu trupa „Amicii” si grupul Fargolino.
Un bilet pentru o zi costa 29 de lei, iar un abonament pentru toate cele 3 zile de festival este 49 de lei. Copiii sub 14 ani beneficiaza de intrare gratuita. Biletele se gasesc in reteaua Eventim, pe www.eventim.ro si pe www.iabilet.ro si la intrarea in Romexpo. Publicul poate gasi mai multe informatii despre T-Festival pe www.t-festival.ro.

Cele mai citite:  Tu stii cum sa te machiezi corect? Iata ce pasi trebuie urmati!