Scaunele auto ISOFIX – cele mai recomandate scaune auto

By | December 10, 2015

In caz ca nu stiati, inceputul anului 2015 a adus reglementari noi ale regulamentului rutier, printre care si cea legata de transportul copiilor cu masina: scaunul auto a devenit obligatoriu pentru copiii cu o intaltime de pana la 135 cm.

De ce sa alegi scaunele auto cu ISOFIX

Scaunul auto poate fi asigurat prin doua sisteme omologate de prindere si cunoscute de toata lumea: cu sistem ISOFIX sau cu centura de siguranta. Conform specialistilor cele mai sigure scaune auto sunt cele cu prindere ISOFIX pentru ca acestea fixeaza foarte strans scaunul si nu permit miscarea scaunului dupa instalarea lui.

Cele mai citite:  Top 5 materiale didactice obligatorii intr-o scoala moderna

ISOFIX este o abreviere de la International Standards Organization FIX si reprezinta un sistem foarte complex de prindere pentru bebelusul tau. Scaunele auto cu ISOFIX, de regula se fixeaza pe bancheta din spate a masinii, ancorat in conditii de maxima siguranta. Sistemul este foarte simplu de utilizat, practice, scaunul auto devenind parte integranta a masinii.

Specialistii recomanda sistemul de prindere ISOFIX la orice fel de scaun auto. Asadar, indiferent cat de lunga sau cat de scurta este plimbarea pe care vrei sa o faci cu iubitul tau copil. Iata cateva beneficii ale scaunelor auto cu ISOFIX:

  • Siguranta maxima: riscul ca scaunul auto sa alunece, sa se rastoarne sau sa macar sa se balanseze este unul mimim, aproape inexistent.
  • Fixare rapida: montarea si demontarea scaunului auto se vor face in doar cateva minute.
  • Confortul si siguranta sunt ridicate la rang de arta
Cele mai citite:  Cum se scrie corect: actibild sau abtibild?

Babyneeds este un magazin online care isi intampina clientii cu o varietate impresionanta de scaune auto pentru copilasi. Indiferent de ce culoare iti doresti pe acest link veti gasi orice scaune auto cu sistem ISOFIX va doriti. Materialele de cea mai buna calitate, dar si pretul scazut fac din BabyNeeds cea mai buna alegere pentru parintii care vor sa le ofere copiilor lor tot ce e mai bun!

Cele mai citite:  Cum se scrie corect: actibild sau abtibild?

In concluzie, alegerea unui scaun auto sigur si comod pentru bebe nu este ceva deloc complicat. Opteaza pentru scaunele auto cu sistem de prindere ISOFIX, alege-ti modelul preferat si bucura-te de calatorii! Sa ai drumuri cat multe, cat mai vesele si cat mai sigure impreuna cu prichindelul tau.Tu ce scaun auto ii cumperi bebelusului tau?