Salvati mai multa energie folosind becurile cu LED E27

By | May 25, 2016

Vreti sa platiti mai putin la energie electrica? Ei bine, atunci cand aveti in minte sa faceti economie la bani, va ganditi pe langa multe altele si la a salva energia electrica pentru o factura la curent mai mica.

Becurile din fiecare camera a casei pot consuma mult curent electric intr-o singura zi, daca toate sunt aprinse simultan si tinute astfel o perioada mai lunga de timp. Acestea sunt principalul factor de consum si trebuie luate masuri daca se doreste costuri mai mici atunci cand vine vorba de achitarea platii energiei electrice.

Pentru a face economie  o solutie o reprezinta becurile cu led E27. Iar daca te vei intreba de ce? Raspunsul este simplu, acestea se aprind repede, sunt simple de pus si au o durata de viata ridicata. In mod mai generalist, vorbim in cele ce urmeaza despre avantajele pe care le aduce instalarea unui astfel de bec led E27 in casa ta.

Cele mai citite:  Care este atributia unui DVR si de ce este acesta indispensabil unui sistem de supraveghere?

Becurile LED E27: avantajele aduse locuintei tale

bec led e27

Ti sa intamplat ca iluminatul locuintei tale sa-ti provoace dureri de cap sau sa te deranjeze atunci cand ajungi seara acasa dupa o zi de munca? Poate ca da sau poate ca nu, dar specialistii recomanda ca lumina pe care o folosim in propria locuinta sa fie una blanda, calda, care sa nu ne irite ochii, deoarece acest lucru duce la dureri de cap sau provoaca o stare de disconfort.

Printre numeroasele avantaje ale becurilor cu LED E27 se numara urmatoarele aspecte importante ce nu trebuiesc trecute cu vderea:

  • Starea de sanatate a ochilor tai trebuie sa fie mai importanta decat orice altceva. In timp, ochii care sunt expusi zilnic la o lumina artificiala prea puternica si vor avea de suferit peste cativa ani de zile, deoarece globul ocular depunde un efort in plus pentru a face fata nivelului prea ridicat de luminozitate. Lucrul acesta a fost demonstrat si prin studii stiintifice, care arata ca o persoana care sta 8 ore pe zi intr-o incapere iluminata prin becuri traditionale, in aproximativ 5 ani de zile va avea nevoie de ochelari de vedere. Protejati-va sanatatea, ca-i mai buna decat toate, va indruma cu caldura specialistii.
  • Economisirea de bani la factura lunara de curent electric. In timp investitia in iluminatul locuintei folosind becurile led e27 se va resimti in costul pe care-l vei plati pentru energia electrica consumata. Sistemul de iluminat pe baza de LED reduce acel efect de stralucire si distribuie in mod egal si uniform lumina emanata. Totodata, becurile cu LED E27 nu au nevoie de o mentenanta si de ingrijire deosebita.
  • Mediul inconjurator este protejat deoarece tehnologia LED este ecologica si fiindca reducerea consumului de energie va fi mai mic, atunci si amprenta de carbon va fi mai mica.
Cele mai citite:  Nu mai ai timp sa stai la birou? Iata cum sa iti supraveghezi angajatii

De unde poti cumpara si tu becurile LED E27?

Dintr-un magazin online lucruri sunt mai simple si mai rapide, motiv pentru care tot mai multi utilizatori casnici si-au indreptat atentia in ultima perioada de timp catre aceasta metoda de a face cumparaturi. Comanda si tu cu incredere de la magazinele specializate si care dispun de sisteme de iluminat pe baza de tehnologie LED si bucura-te de multitudinea de modele din rafturile virtuale.

Cele mai citite:  Prezenta tehnologiei led in casa oamenilor aduce multe beneficii in materie de iluminat

Pe langa toate acestea, atunci cand faci cumparaturi dintr-un online store, becurile cu LED E27 vor fi aduse intr-un timp mai scurt, fara a mai fi nevoie sa faci un drum in plus si sa pierzi din timpul tau pretios. Nu mai sta pe ganduri. Ar fi momentul sa renunti la vechile becuri obisnuite, care nu-ti fac deloc bine si sa faci o alegere isteata cumparand becuri led.