Rombiz m-a convins sa intru in cel mai hot concurs al verii. Iata cat de simplu pot castiga o tableta Lenovo

By | July 17, 2015

Trebuie sa recunosc ca nu sunt foarte atras de concursuri, mai ales ca aproximativ de fiecare data mi se pare aproape imposibil sa pot castiga premiul cel mare. Nu la fel s-a intamplat atunci cand am aflat de cursa pentru premii organizata de magazinul online Rombiz, locul de unde obisnuiesc sa imi cumpar cele mai importante electrocasnice de prin casa.
Imediat cum mi-am comandat un cuptor incorporabil de la Beko cu valoarea de minimum 300 de lei, am vazut ca mi se ofera sansa sa intru in concursul verii, pentru cele mai hot premii. Iar pentru ca am vazut ca in joc se punea si tableta de la Lenovo pe care mi-o doream de mult timp, am hotarat sa ma inscriu.

Ce trebuie sa faci pentru a intra in concursul de la Rombiz?

Regulamentul pe care il puteti citi aici este pe cat se poate de simplu, lucru ce m-a atras si mai mult, intrucat nu imi place ca regulile jocului sa fie prea complicate si, practic, sa iti limiteze sansele de castig. Astfel, trebuie doar sa ai peste 18 ani, sa fii persoana fizica si nu client de tip Corporate sau de tip Reseller si nici angajat al acestor companii. Campania se desfasoara in perioada 15 iulie- 31 august, deci ai destul timp sa intrii in cursa pentru marile premii si sa iti faci cumparaturile in magazinul online Rombiz.rombiz
De exemplu, eu am cumparat produse Beko in valoare de 300 de lei, ceea ce imi ofera o sansa de castig. Insa, odata ce am citit mai bine regulamentul, am vazut ca odata ce voi cumpara produse Beko si Arctic in valoare de 600 de lei, sansele mi se vor dubla si principiul continua pana la valoarea de 1500 de lei, echivalentul a 5 sanse de castig.

Cele mai citite:  SUBIECTE BAC 2016 ROMANA. Romanul psihologic la subiectul III pentru profilul UMAN. Ce a picat la profilul REAL

Pe langa tableta Lenovo, mai poti castiga un notebook HP sau un voucher in valoare de 100 de euro

Concursul e cu atat mai atractiv cu cat si premiile sunt diversficiate si foarte atractive, mai ales pentru iubitorii de tehnologie. Daca esti la fel ca mine, mereu pe drumuri si trebuie sa lucrezi si de la hotel, din cafenele sau si atunci cand pleci in vacante, atunci premiile de la Rombiz te vor ajuta sa iti faci treaba repede si eficient. De exemplu, poti lua performanta tableta Lenovo cu tine oriunde si sa te bucuri de experienta digitala inedita, de milioane de culori valabile si de o functionare rapida a fiecarei aplicatii.
Notebookul HP, cel de-al doilea premiu al concursului de la Rombiz, in parteneriat cu Arctic si cu Beko, este dispozitivul perfect pentru a putea lucra de oriunde si usor de transportat, datorita greutatii sale mici.
Iar daca ai mai multa nevoie de niste electrocasnice decat de dispozitive IT, atunci ai posibilitatea de a castiga cel de-al treilea premiu, care consta intr-un voucher in valoare de 100 de Euro. Pana la sfarsitul anului, iti poti face cumparaturile din magazinul online Rombiz si sa iti iei exact ce ai nevoie.
Te-am convins? Atunci inscrie-te si tu in cel mai atractic concurs al verii, marca Rombiz.

Cele mai citite:  Articol 4: NINSORI ŞI VISCOL în aproape toată ţara. Cod portocaliu şi galben în 21 de judeţe. Trenuri ANULATE şi drumuri naţionale ÎNCHISE