Relatia dintre Printesa Diana si Printul Charles, subiectul unui nou serial

By | March 1, 2017

Despre relatia dintre Printesa Diana si Printul Charles s-au scris articole si carti, s-au povestit multe, a fost subiect de filme sau mini serii, insa cel mai recent proiect cinematografic se anunta a fi incitant.

Relatia dintre Printesa Diana si Printul Charles devine subiectul unui nou serial american, pe care cu siguranta il vom urmari cu mare interes.Imagini pentru diana and prince charles

Cele mai citite:  Caranda Baterii: Anul acesta primele doua luni au fost mai grele

Sigur ai auzit sau ai citit despre serialul „Feud”, realizat de celebrul Ryan Murphy, autorul celebrelor serii „American Horror Story”.

Prima parte a serialului se concentreaza pe rivalitatea dintre celebrele actrite de la Hollywood Bette Davis si Joan Crawford, roluri interpretate de Jessica Lange si Susan Sarandon, si va fi difuzat in America incepand din acest weekend.

Cele mai citite:  Vrei si tu sa nici nu simti ca a venit iarna? Lamele pentru zapada sunt de mare folos!

Momentan, nu se stiu detalii despre sezonul care va avea ca subiect relatia dintre Printesa Diana si Printul Charles, nici cine va interpreta rolurile principale (recunoastem ca ne-ar placea sa stim si cine o va interpreta pe Regina Marii Britanii), nici ce parte a relatiei va fi analizata sub lupa regizorala a lui Murphy.

Cele mai citite:  Cum sa porti o pereche de tenisi de dama in 2015?

Insa, cu siguranta, este cel mai asteptat serial al anului 2018.