Prospectul Revidox iti spune: e rezultatul progreselor medicale in studiul imbatranirii celulare

By | June 2, 2016

Prospectul Revidox cu Stilvid demonstreaza ca produsul este cea mai mare descoperire stiintifica a ultimilor ani impotriva imbatranirii celulare, ca rezultat al ultimelor progrese in domeniul cercetarii nutraceutice. Astfel, pe prospectul Revidox veti gasi indicatiile exacte ale produsului.

O dieta echilibrata, bogata in fructe si legume si saraca in grasimi saturate si zaharuri rafinate este un mod eficient prin care putem pastra celulele noastre tinere si pline de vitalitate. Desi acest lucru se cunoaste, exista tendinta generala de a introduce mai multe calorii in organism decat e necesar. Caloriile in exces, in afara faptului ca se traduc intr-un surplus de greutate, cresc si riscul factorilor inflamatori, facandu-ne mai vulnerabili si scazandu-ne speranta de viata.

Caloriile in exces, in afara faptului ca se traduc intr-un surplus de greutate, cresc si riscul factorilor inflamatori, facandu-ne mai vulnerabili si scazandu-ne speranta de viata.Anumite studii au demonstrat efectele benefice ale restrictiilor calorice.

Cele mai citite:  Ce este ortodontia?

revidox

Prospectul suplimentului alimentar Revidox explica numeroasele avantaje

Prospectul suplimentului alimentar Revidox ne arata care sunt numeroasele avantaje ale produsului. Mancand mai putin se activeaza un sistem de enzime numite sirtuine care sunt in masura sa tina sub control imbatranirea celulara si sa imbunatateasca longevitatea celulelor. Pentru a evita controlul strict si permanent al unei diete hipocalorice este suficient un comprimat pe zi, conform prospectului Revidox cu STILVID, pentru a ne mentine celulele tinere si sanatoase mai mult timp. Numeroase studii au demonstrat ca polifenolii din struguri au capacitatea de a favoriza longevitatea celulara combatand eficient imbatranirea organismului.

  • Revidox reduce stresul oxidativ
  • Protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular
  • Combate semnele imbatranirii

Stilvid este primul extract integral obtinut din struguri, prin intermediul unei proceduri originale, dezvoltata si brevetata in Spania de catre CSIC (Consiglio Superiore de Investigatione Scientifica del Ministero dell’Innovazione e della Scienza), numarul 3 in lume in domeniul cercetarii stiintifice a agriculturii, nutritiei umane si tehnologiei alimentatiei.

Cele mai citite:  Candidoza vaginala - remedii naturiste

Resveratrolul este o fitoalexina produsa de anumite plante si in special de strugurii rosii ca urmare a supunerii lor unui stress ambiental cum ar fi razele ultraviolete ale soarelui. Cantitatea de resveratrol prezenta in boabele de strugure variaza destul de mult in functie de mediul ambiental si de calitatea viei. Chiar daca resveratrolul este prezent in fiecare boaba de strugure este aproape imposibila obtinerea pe cale naturala a unei concentratii mari din acest polifenol. Doar procesul special brevetat de CSIC poate sa stimuleze o crestere de pana la 2000 de ori a cantitatii de resveratrol prezenta in mod normal in struguri, generand astfel extractul integral de struguri STILVID, folosit in Revidox.

Cele mai citite:  Doze şi modurile de administrare ale medicamentului Menopur 75UI

Prospectele Revidox contin indicatii privind extractele continute de acesta

  • Din prospectul Revidox, veti afla ca STILVID este extras integral din seminte de strugure (Vitis Vinifera) 133mg (resveratrol 100% bioactiv 8 mg; antocianozide 0,67mg; procianidine 14,63 mg; flavonoide 0,4mg; alte stilbene 1,3 mg), extract uscat din fructe de Rodie (Punica granatum) 125mg ( punicalagini – acid elagic 8,75mg; procianidine 3,75mg, drojdie de seleniu – 50µg.
  • Spre deosebire de alte surse de resveratrol, STILVID nu contine alte substante potential nocive pentru organism. In afara continutului de resveratrol din struguri, STILVID contine procianidine, antocianosidi, flavonoizi si alti stilbeni care care lucreaza in sinergie astfel ca o singura capsula de Revidox sa aduca beneficiile continute in 45 de kg de struguri.

Revidox se administreaza cu multa apa sau suc, inainte de micul dejun sau de pranz.