Petrecerile sunt mult mai placute cu un show de magie

By | October 24, 2016

Te bate gandul sa organizezi un party si vrei sa faci ceva mai deosebit?  Te-ai gandit vreodata la un spectacol de magie special pentru petrecere? Daca nu, atunci trebuie sa iei in calcul si aceasta varianta fiindca s-ar putea sa-ti placa. Mai tii minte atunci cand mergeai la circ cu parintii taii si erai foarte fascinat de tot ceea ce vedeai? Cu siguranta spectacolul de magie te facea foarte curios si iti atragea atentia. Ei bine, si astazi un show magic reuseste sa atraga atentia celor care iau parte la spectacol.

La cel fel de petreceri este bun un spectacol magic?

spectacol-de-magie-robert-tudor

La orice fel  de petreceri , pe scurt. Indiferent de evenimentul cu care organizezi petrecerea, un magician poate sa-si faca aparitia si sa efectueze cu mult profesionalism un show de magie desprins ca din filmele de la Hollywood.

Cele mai citite:  5 sfaturi de a organiza nunta traditionala perfecta

Petrecerile pot fi organizate din felurite motive, insa unii magicieni au numere de magie special concepute pentru urmatoarele tipuri de petreceri:

  •          petreceri pentru copii
  •          evenimente coporate
  •          evenimente de nunta

Acestea sunt doar cateva exemple, insa numarul acestora este unul mult mai mare. Pratic la orice fel de petrecere poate sa fie adus un magician pentru a destine atomosfera si pentru a aduce zambete pe buze. Un magician bun se pricepe atat la magie cat si la a aduce zambete calduroase pe chipul privitorilor.

Care este farmecul intregului spectacol?

truc-de-carti-magician

Petrecerile cu spectacole de magie le consider a fi cele mai reusite, si stiti de ce? Pentru faptul ca:

  • La un spectacol de magie din cadrul unei petreceri toti invitatii vor lua parte la numerele de iluzionism la propriu. Au sansa sa fie asistentii magicianul si sa realizeze impreuna cu acesta diverse trucuri.
  • Poti pleca cu un mic suvenir primit din partea magicianului, cum ar fi o carte de joc pe care ti-ai trecut numele ca magicianul sa o nimereasca din intreg pachetul de carti sau poate batista de sub care a reaparut un obiect disparut din sala
  • Ramai cu o amintire placuta in urma show-ului magic si vei dori sa revezi acel truc pentru a-i afla secretul desi un magician bun nu-si va dezvalui niciodata si nimanui micile secrete
  • Multutudinea de trucuri printre care se numara: nelipsitele numere de carti, disparitiile si aparitiile de obiecte sau chiar de persoane
Cele mai citite:  Incepe sezonul nuntilor: Cum te pregatesti pentru a participa la o nunta?

Si bineinteles multe altele, insa pe acestea doresc sa le scot in relief, personal considerandu-le a fi foarte importante. Spectacolele de magie scoate din acelasi tipar petrecerile organizate. Le da o nota mai aparte si le face sa fie mai interesante. Cu alte cuvinte, acestea devin mult mai interesante si mai captivante.

Cele mai citite:  FIFA World Cup 2018: Marile surprize de la Cupa Mondiala si cum sa profiti de ele

Printre talentele din tara noastra, se face remarcat in acest sens si magicianul Robert Tudor, un nume care a rasunat pe scenele emisiunii „Romanii au talent” urmarite de multi conationali. Acesta are mereu in maneca un truc prin care reuseste sa capteze privirile spectatorilor.

Spectacol dupa spectacol, acesta reuseste de fiecare data sa aduca zambete, sa starneasca curiozitatea si sa intretina o buna atmosfera.