Performante ridicate ale masinii tale cu chip tuningul auto

By | September 8, 2016

Proprietarii de autovehicule doresc sa obtina de la acestea performantele maxime pe care le pot oferi. In cazul masinilor moderne, aceste performante sunt in directa legatura cu setarile motorului care sunt controlate in mod electronic de un computer central, cunoscut sub numele de ECU.

chip-tuning

De cele mai multe ori, aceste setari sunt facute de catre producatori la parametrii moderati. Din aceasta cauza, puterea care poate fi folosita in cazul masinilor de serie reprezentand aproximativ 70% din puterea maxima pe care o poate dezvolta. Pentru a putea beneficia de toata aceasta putere, exista posibilitatea realizarii chiptuningului (dand click AICI), care inseamna remaparea setarilor impuse de producatori la ECU.

Se pune intrebarea de ce producatorii auto nu folosesc setari care sa maximizeze performanta motorului inca din fabrica. Raspunsul este ca acestia realizeaza motoare care sa functioneze bine, in orice conditii, chiar daca sunt folosite in mod necorespunzator, cu combustibil de proasta calitate sau cu intretinerea deficitara a automobilului.

Cele mai citite:  Atunci cand esti femeie si trebuie sa iti iei o baterie auto Daewoo

Avantajele chiptuningului pentru masina ta

Chip tuningul in Bucuresti poate fi realizat cu usurinta prin apelarea la firme specializate, a caror specialisti cunosc in detaliu modalitatile de realizare a remaparii si reusesc sa scoata din motor intreaga performanta pe care acesta o poate dezvolta.

 chiptuning

Avantajele chip tuningului auto sunt numeroase, proprietarii de masini putandu-se bucura de acestea in urma unei operatiuni simple:

  • Este cea mai ieftina forma de modificare a masinii, iar efectele ei se simt din prima secunda;
  • Este usor de realizat si nu presupune modificari fizice ale automobilului;
  • Este personalizata pentru fiecare marca de masina in parte si pentru fiecare motorizare;
  • Reduce consumul de carburant;
  • Creste puterea in mod vizibil cu aproximativ 25-30%;
  • Nu are efecte negative asupra masinii, motorul ramand in limitele de siguranta dupa realizarea remaparii auto.
Cele mai citite:  Asigurarea Casco este scutul tau in fata tuturor evenimentelor neplacute

Cum se realizeaza chip tuningul in Bucuresti

Unii conducatori auto folosesc chipuri presetate pentru a modifica masinile lor, aceasta fiind o actiune nerecomandata, de multe ori ducand la o functionare deficitara a motorului sau chiar la distrugerea acestuia.

Recomandarea noastra este sa apelati la ateliere specializate in chiptuning in Bucuresti, dintre acestea se remarca firma Maxxperformance.ro, un partener de incredere pentru orice proprietar de automobile, un loc in care profesionistii folosesc cele mai performante modalitati de chip tuning la preturi mai mult decat avantajoase.

Desi la prima vedere pare o modificare greu de pus in practica, de fapt chip tuningul presupune parcurgerea unor etape usor de indeplinit:

  • Programarea se face la telefon sau pe e-mail, dandu-se cateva amanunte legate de marca masinii, modelul acesteia, motorizarea si kilometrajul ei;
  • Masina este adusa la atelierul de chiptuning auto, existand posibilitatea lasarii masinii aici. Peste cateva ore, ea poate fi preluata, imediat ce modificarea este terminata sau se poate astepta in sala de primire, extrem de confortabila (pune la dispozitia clientilor toate facilitatile);
  • Chip tuningul se realizeaza fie prin rescrierea ECU prin intermediul mufei OBD, fie prin schimbarea fizica a chipului la masinile mai vechi, actiune care dureaza aproximativ 1-2 ore;
  • Masina este luata de proprietar, care se bucura de performantele maxime realizate de motor.
Cele mai citite:  Cum dezgheti rapid parbrizul de la masina. Toti soferii trebuie sa stie acest truc

chip-tuning

Orice proprietar auto ar trebui sa apeleze la aceasta forma de modificare a masinii, datorita numeroaselor avantaje pe care le aduce, dar si a satisfactiei maxime pe care o are in urma folosirii autoturismului modificat in acest fel.