Pentru ce branduri de drujbe poti opta in functie de nevoile gospodaresti sau industriale proprii?

By | May 5, 2016

Drujba este un utilaj extrem de util pentru activitati de taiere si prelucrare a lemnului. Diversitatea de nevoie ale acestor utilizatori i-a stimulat pe producatori sa multiplice modelele de drujbe pe care le fabrica si pe care le dau spre comercializare prin intermediul diversilor distribuitori. Unii din producatorii care s-au facut remarcati prin diversitatea de modele de drujbe calitative sunt Ruris, Stihl si Husqvarna.

Drujbele Stihl – inovatie si calitate la nivel ridicat

drujbe stihl performante

Producatorul Stihl este recunoscut pentru calitatea produselor pe care le fabrica printre acestea numarandu-se si drujbele atat de utile si necesare in prelucrarea lemnului. Magazinele de astfel de produse pun la dispozitia clientilor o diversitate de drujbe Stihl.  Acestea sunt disponibile atat in modele ce functioneaza pe baza de benzina cat si electrice, ultimele oferind avantajul de a nu trebui sa fie alimentate periodic cu combustibil.

Cele mai citite:  Vrei si tu sa nici nu simti ca a venit iarna? Lamele pentru zapada sunt de mare folos!

Drujbele Stihl electrice dispun de ergonomie optimizata de mare putere si de sisteme de intindere rapida a lantului ceea ce le face eficiente in special in domeniul constructiilor, a lucrarilor de bricolaj dar si pentru simpla taiere a lemnelor de foc pentru perioada rece a anului. Sistemele de franare Stihl QuickStop  le confera utilizatorilor siguranta in manevrarea lor cu mare usurinta.

Drujbele Ruris

ce drujbe sa folosesti

Drujbele Ruris sunt si ele printre preferatele utilizatorilor, comparativ cu cele prezentate anterior marca Stihl , au in general niste preturi mai mici. In cazul drujbelor Ruris ce functioneaza pe baza de benzina  acestea au o arie larga de domenii in care poate fi folosit aici incluzand atat constructiile cat si cele casnice cum ar fi cele de taiere a lemnului. Aceste drujbe Ruris au nevoie de o testare a motorului dupa ce acestea au fost alimentate cu ulei si combustibil in procent de 25 ml ulei/litru de combustibil. Este important ca rodajul sa se efectueze pe intreaga durata a consumarii a 2 rezervoare de combustibil.  Este important de stiut ca rodajul nu se face cu motorul functionand in gol.

Cele mai citite:  Precizări privind tancurile de răcire a laptelui

Husqvarna

Acest brand de drujbe este recunoscut ca fiind unul ce comercializeaza drujbe la un pret mai ridicat comparat cu drujbele Ruris. Acestea se fac remarcate printr-o utilizare usoara putand fi folosit chiar si de persoane care nu dispun de o experienta bogata in manevrarea drujbelor.  Siguranta oferita de motorul X-Torq face ca arderea carburanului sa aiba loc in mod efficient scazandu-se emisia de noxe care pot polua mediul.

Cele mai citite:  Motocultoarele pe care le folosesc pentru ingrijirea solului !

Pornirea unui astfel de drujbe Husqvarna se face foarte usor fiind disponibil un intrerupator de pornire cu revenire automata.

Indiferent de brandul de drujba pentru care veti opta, important este sa va analizati nevoile dupa care sa va alegeti drujba care va este necesara atat de mult in activitatile pe car ele d