Organizarea de evenimente corporate: organizezi cele mai reusite evenimente, cu ChefsGallery.ro

By | June 3, 2016

Organizarea de evenimente corporate se realizeaza dupa anumite reguli, mai ales daca vrei sa iasa totul ca la carte. Din pacate, nu vei putea sa faci o petrecere ca la tine acasa, in pijama, dar ai putea sa fii creativ si aici. Hai sa vedem cum ai putea sa organizezi un eveniment corporate reusit si cum te ajuta firma de organizare Chef’s Gallery sa faci asta.

Realizarea unui eveniment corporate inseamna mai mult decat un buget alocat

evenimente corporate

Realizarea unui eveniment corporate tine foarte mult de cultura organizational a companiei care organizeaza acel eveniment. Se pot face intalniri de afaceri, cocktail-uri, seminarii sau congrese, in care fie se adopta un stil mai formal, cum ar fi in cazul congreselor, fie mai informal, daca vorbim de un eveniment corporate de tip cocktail.

  • In cazul organizarii unui eveniment corporate formal, precum intalniri de afaceri importante pentru bunul mers al afacerii si al relatiilor de munca este nevoie de toata atentia, pentru ca totul sa iasa perfect. Nu ne permitem sa gresim, asa ca ar trebui sa apelam la o firma de organizare evenimente corporate din Bucuresti care sa ne puna la dispozitie o sala de evenimente incapatoare, unde sa ne incapa toti invitatii. Pe ChefsGallery.ro, spre exemplu, poti vedea saloanele de evenimente si ce iti ofera, ca spatiu.
  • Daca organizam un eveniment corporate informal, putem sa ne simtim mai degajat, pentru ca la un cocktail, chiar daca trebuie sa acordam aceeasi atentie detaliilor, oamenii sunt mai prietenosi, iar discutiile mai lejere.
  • In functie de cate persoane vor participa la evenimentul corporate, vom alege o sala de evenimente mai incapatoare, pentru mai multi oameni, dar o sala mai mica, in cazul in care nu avem asa multi invitati. Nu trebuie sa exageram cu spatiul, pentru ca, chiar daca o sala mare de evenimente face o impresie buna, va parea ca nu au venit toti invitatii.
Cele mai citite:  Catering in Bucuresti pentru sectorul 5 – o buna alegere pentru un eveniment de succes este Premiercatering.ro

organizare evenimente corporate

Organizarile de evenimente corporate: ce tematica avem

Daca este vorba despre implinirea a 5 ani sau chiar 10 de la momentul infiintarii companiei, putem organiza un eveniment in care sa invitam angajatii si oameni de afaceri din exterior, pentru a celebra aceasta placuta ocazie. Putem invita parteneri, autoritati locale, furnizori si presa, pentru a participa la congresul nostru, spre exemplu.

Cele mai citite:  Invitatiile de nunta sunt puse la dispozitie de catre Invitatie-Online.ro intr-o gama variata

Elaborarea listei de invitati este, si ea, importanta, pentru a sti cate persoane vin si cine anume. Apoi, stabilim decorul si tipul de entertainment, ori materialele promotionale pe care le vom oferi celor care vor veni la evenimentul corporate.

Cele mai citite:  Cand vrem sa mancam ceva deosebit, nu gasim un astfel de loc. Exista?

Un buget realist se face dup ace am stabilit toate acestea. Acesta reprezinta o estimare rotunjita a costurilor, pentru a nu ne trezi ca nu avem bani pentru toate. Cu o zi sau doua inaintea evenimentului corporate, se revad toate detaliile, pentru ca totul sa iasa perfect si sa nu fi uitat ceva. Daca ai de prezentat filmulete sau power point, mai uita-te o data peste ele, ca totul sa fie in ordine.

Asa ca, noi iti uram sa ai un eveniment corporate perfect, iar invitatii tai sa se simta cat mai bine. Nu uita, cand ai de organizat un eveniment, e bine sa apelezi la o firma specializata, iar Chef’s Gallery este alegerea ideala. Iar pentru o atmosfera unica, prezenta unui somelier care va servi la masa un vin vechi, de calitate…

 organizare evenimente bucuresti