Nu stii sa iti alegi generatorul de curent potrivit nevoilor tale? Noi te ajutam ca alegerea sa fie cat mai usoara!

By | March 22, 2016

Curentul electric este indispensabil traiului bun zilnic. Daca seia curentul , intram in fibrilatie si nu stim ce sa facem. Asteptam, asteptam sa vina , nu mai vine si atunci ne gandim…nu era bun un generator de curent?

Generatorul de curent este un aparat foarte util intr-o casa dar si  pentru sediul unei firme. Generatorul electric este format din alternor de curent si un monitor termic. Alternorul de curent este montat pe un suport metalic cu panou de comanda si suport antivibratii. Sistemul electric al unui generator de curent este format dintr-un demaror, regulator de tensiune, baterie, sistem de oprire de siguranta in cazul in care scade tensiunea si un sistem de incalzire (daca generatorul este foarte mare).

Cele mai citite:  Tractoare performante pentru oameni harnici oferite de MagaziaLuCostica.ro

Tipuri de generatoare de curent electric

generator de curent foarte bun

Generatoarele electrice pot fi mobile si fixe. Cele mobile sunt  bune pentru situatii de urgenta in diverse locuri dar sunt mai greu de transportat iar cele fixe sunt mai usor de folosit si utile pentru a deveni sursa principala de curent a unei locuinte. Generatoarele de curent se mai clasifica si dupa  modul de pornire:  cu pornire automata  sau la sfoara + pornire electrica adica la cheie. Tensiunea unui generator de curent electric este tot un criteriu de clasificare astfel sunt generatoare trifazate care produc energie de 230 V-400 V si cele monofaze de 230V. Gradul de racire determina durabilitatea unui generator si de aceea trebuie sa ai in vedere si acest aspect cand achizitionezi un generator electric.Astfel generatorul de curent electric cu racire pe aer are nevoie de o aerisire foarte bun ape cand cele cu racire pe baza de lichid sunt mai silentioase si mai rezistente.

Cele mai citite:  Bec led E14 de la Led-zone.ro: un bec cum toate ar trebui sa fie

5 motive sa achizitionezi un generator electric

Generatorul electric este o binecuvantare mai ales cand pana de curent apare destul de des. De aceea uite cinci motive pentru a achizitiona un generator electric:

  • Nu ti se mai strica mancarea in frigider si nici nu se mai dezgheata congelatorul
  • Nu mai exista riscul sa ti se arda/decupleze centrala electrica
  • Ai mereu caldura si curent electric
  • Electrocasnicele din casa ta nu mai sunt predispuse la ardere datorita fluctuatiei de volti
  • Este util in casa cat si in firma
Cele mai citite:  Laptele este de calitate datorita tancurilor de racire de la Inoxcenter.ro

Generatorul de curent electric este in ziua de astazi indispensabil indiferent ca stai la bloc, la casa sau detii o firma. Cand pica curentul exista riscul sa se arda electrocasnicele, ramai in frig sau ti se strica centrala, cu un generator electric la indemana esti acoperit de toate acele lucruri imprevizibile care pot aduce prejudiciu in casa/familia ta.

Generatorul de curent electric este indispensabil in zilele noastre!