Nu stii ce baterie sa alegi pentru Fordul tau? Iata cateva sfaturi de alegere, in functie de motorizari!

By | March 4, 2016

baterii auto ford

A alege un acumulator auto pentru Fordul tau este un proces care trebuie sa primeasca intreaga atentie, asta in cazul in care tii la masina ta sau cel putin la a avea o experienta cat mai placuta la volan. Spre exemplu, atunci cand alegi o baterie auto de Ford la intamplare, fara sa iei in calcul specificatiile tehnice ale masinii tale si nici motorizarea acesteia, ai toate sansele sa ramai cu masina in drum. Si sa fim seriosi, nimeni nu isi doreste acest lucru. Prin urmare, aloca putin timp citirii acestui articol si vei vedea exact ce tipuri de baterii se potrivesc masinii tale, in corelatie cu motorizarile cele mai intalnite pentru aceasta marca auto.

Motorizarea – factor important in alegerea bateriei auto pentru Ford

O asociere potrivita intre un motor bun, fiabil si o baterie pe masura lui pot face minuni concretizate intr-o functionare perfecta a vechiculului. Fara grija pentru limitarea pornirilor la rece ale motorului, fara atentie exagerata, aproape obsesiva, de a verifica de sute de ori faptul ca nu ai lasat pozitiile ori radioul deschise – asta presupune alegerea unei baterii fiabile si de incredere. In gama Ford exista mai multe motorizari care sunt preferate de catre cumparatori. Atat pe benzina, cat si pe motorina, aceste motorizari necesita o anumita capacitate ampermetrica in raport cu specificatiile lor. Asadar, iata recomandarile de tipuri de baterie auto Ford pentru ele:

Cele mai citite:  Imbracamintea de sala- tricouri barbatesti si altele

baterie auto ford

  • Ford 1.6 diesel de 109 CP si 80 de kw. Pentru acest model preferat datorita consumului redus de motorina si a costurilor de intretinere reduse si ele, acumulatorul auto marca Ford potrivit este Bosch S5 de 74 Ah sau Rombat Premier de 70 Ah;
  • Ford 1.6 diesel de 90 CP si 66 de kw. Acest model are nevoie de o baterie pe masura, drept pentru care bateria auto ideala de Ford este Varta Blue Dynamic de 72 Ah sau Bosch S4 de 72 Ah;
  • Ford 1.8 diesel de 115 CP. Un motor mai puternic necesita o baterie precum Varta Silver Dynamic de 74 Ah.
Cele mai citite:  Ofera stil si eleganta oricarui birou cu un calendar personalizat!

Neobat este un magazin online recomandat pentru a cumpara baterie auto pentru Fordul tau, oferta fiind variata si acoperind intreaga gama de necesitati in functie de motorizare si specificatiile tehnice ale automobilului pe care il detii.

Cele mai citite:  Unde se găsesc cele mai sigure ponturi pentru pariuri sportive

Beneficiile unei baterii auto Ford alese cu atentia deosebita pentru detaliu

In primul rand, un lucru este clar: de calitatea acumulatorilor auto depinde fiabilitatea Fordului tau. O baterie bine aleasa poate sa dureze cativa ani, iar tu nu vei fi obligat sa o reincarci in tot felul de conditii, deoarece te-a lasat in mijlocul drumului; nu, a investi in bateriile auto perfecte pentru Ford este o provocare, insa una cu rezultate spectaculoase in materie de buna functionare a masinii tale. Bateria de Ford este o piesa auto de o importanta majora pentru orice sofer care isi doreste sa fie sigur ca va ajunge la destinatie in timpul preconizat, fara intarzieri enorme si pete de ulei pe haine.