Nu mai ai timp sa stai la birou? Iata cum sa iti supraveghezi angajatii

By | October 11, 2016

 Ai nevoie sa stii ce fac angajatii tai chiar si atunci cand nu esti prezent, in special atunci cand vezi ca cifrele de afacere scad si vor mai scadea. Asta nu inseamna ca nu esti un anteprenor pe gustul lor, asta inseamna ca te gandesti la binele afacerii tale si, in concluzie, la binele lor, pentru ca in cazul in care tu nu iti vei mai permite va trebui sa faci restructurari si sa elimini anumiti oameni care, in alte circumstante, isi indeplinesc sarciniile. Aceasta este doar unul dintre situatiile pentru care ai nevoie de camere de supraveghere, ca aceste modele de ultima generatie de la www.secfire.ro/sisteme-de-supraveghere/camere-de-supraveghere, recunoscute deja pentru performanta de care dau dovada, de fiecare data.

De asemenea, atunci cand ai angajat o bona care nu ti-a fost recomandata, dar care are un C.V. impecabil, trebuie sa iei masuri de precautie. Astfel vei analiza daca este exact asa cum ti-a descris-o C.V.-ul ei, daca indeplineste ceea ce tu i-ai impus, daca se poarta corespunzator cu puiutul tau. Si, chiar si in cazul in care bona ti-a fost recomandata, cel mai bine este sa o supraveghezi, iar modalitatea ideala va fi tot camera video. Ii poti spune bonei ca este supravegheata 24 din 24 de ore, astfel incat ea sa stie de la inceput si sa nu aiba ocazia sa iti spuna ca nu a fost anuntata si ca nu i se pare normal. Cu o camera de supraveghere eviti discutii si te asiguri ca totul este in regula acasa, in timp ce tu esti la birou sau oriunde altundeva.

Cele mai citite:  Vrei sa ai o gradina decorata artistic? Foloseste ghivece de flori pentru un efect estetic de invidiat!

supraveghere-firma

Un magazin in care hoti se simt ca la ei acasa? Raspunsul este tot o camera de supraveghere

Un alt caz, foarte intalnit, care are nevoie de una sau mai multe camere de supraveghere este cel in care hoti se simt „ca la ei acasa”.

Cele mai citite:  Nu exista sistem de supraveghere video eficient fara un DVR

De exemplu daca ai un magazin, mare sau micut, unde vinzi produse alimentare, haine, incaltaminte sau orice altceva care poate fi luat cu usurinta de pe rafturi, si nu ai vedere totala asupra acestora, vei creste profitul cu cel putin 20%. Magazinele sunt cele mai „vanate” de catre hoti, ei nu cauta sa fure bani, ci produsele pe care le aveti la vanzare, in urma carora vor scoate bani.

O camera de supraveghere de la magazinul specializat SECFIRE in fiecare coltisor va fi modalitatea prin care va asigurati ca nimic nu mai dispare din magazinul vostru!

camera-supraveghere

Din pacate, hoti nu fura doar din magazine sau centre comerciale, ci si din locuintele oamenilor. In special cei care stau la curte sunt pusi in pericol, pentru ca este mult mai usor pentru acestia sa intre in curte, sarind gardul, si in locuinte, spargand usile. Asa ca, pentru a va lasa in siguranta agoniseala, averea, bunurile, de fiecare data cand plecati de acasa, aveti nevoie de cateva camere de supraveghere atat la intrarea principala, cat si in partea din spate a casei.

Cele mai citite:  Articol 115: 5 aspecte de care să ţineţi cont când cumpăraţi un cărucior pentru copil

Indiferent de situatia ta, scopul va fi acelasi, acela de a te proteja pe tine, pe familia ta sau de a-ti proteja afacerea de faliment! Pentru cei care realizeaza cat de necesare sunt aceste sisteme de supraveghere in viata de zi cu zi sunt invitati sa achizitioneze camerele de supraveghere cel mai nou aparute, cu ajutorul carora se vor simti mult mai in siguranta!

sisteme-de-supraveghere