Nu exista sistem de supraveghere video eficient fara un DVR

By | September 17, 2015

Sistemele de supraveghre video sunt din ce in ce mai populare fiind folosite atat in cadrul afacerilor dar si pe proprietatea personala si aceste sisteme nu pot fi eficiente daca doriti sa vizionati o inregistrare mai veche decat daca aveti un DVR cu care sa inregistrati.

Alegeti cu grija un sistem DVR daca doriti ca acesta sa fie util

dvr

Pe piata exista mai multe tipuri de DVR-uri in functie de cate canale doriti sa vizioanti dar si de cate camere de supraveghere video aveti in functiune. De aceea cand va cumparati un DVR tineti cont de urmatoarele criterii daca doriti ca acesta sa fie potrivit pentru sistemul dumneavoastra.

  • Primul lucru de care trebuie sa tineti cont cand va cumparati un DVR este sa alegeti unul in functie de cate camere de supraveghere aveti, astfel puteti alege intre DVR-rui cu 4, 8, 16, 24 sau 32 de canale.
  • Al doilea lucru de tinut cont este cate HDD-uri poate suporta.
  • Al treilea lucru de tinut cont cand va cumparati un DVR este cate functii poate suporta simultan si puteti alege intre un DVR triplex sau un DVR pentaplex
  • Si ultimul lucru de care trebuie tinut este rezolutia inregistrarii si a vizualizarii acestora.
Cele mai citite:  Nu mai ai timp sa stai la birou? Iata cum sa iti supraveghezi angajatii

Daca doriti sa gasiti un magazin care sa aiba mai multe modele de DVR-uri, atunci trebuie sa stiti ca InicInstal va ofera o gama variata de DVR-uri care sa se potriveasca oricarui tip de sistem de supraveghere.

Cele mai citite:  Trece bateria pentru Opelul tau peste incercarile din iarna aceasta? Iata ce trebuie sa stii!

Transportul DVR-urilor se realizeaza foarte rapid la InicInstal

Daca doresti ca DVR-ul cumparat sa fie livrat rapid, atunci cei de la InicInstal sunt cei mai potriviti deoarece acestia iti livreaza in cel mia scurt timp posibil comanda si acestia au si cele mai accesibile preturi de pe piata, fiind alegerea perfecta in cazul sistemelor de supraveghere video. UN alt avantaj pe care DVR-urile il ofera este faptul ca acestea pot difuza si pe internet inregistrarile pentru ca tu sa vezi chiar si cand nu esti acasa daca este cineva pe proprietatea ta sau la locul tau de munca sau pur si simplu de a iti supraveghea copii cand nu esti acasa.

Cele mai citite:  Cum alegem cea mai buna firma de instalatii sanitare din Bucuresti?