Noutati ale Instagramului: Descopera noul buton al cunoscutei aplicatii!

By | November 29, 2017

Instagram aduce, incet dar sigur, functii interesante in aplicatie, iar un nou buton important este testat in prezent.

Instagram testeaza cateva functii noi pentru aplicatie, iar unele dintre acestea ar putea ajunge destul de curand la toti utilizatorii. Momentan, acestea sunt testate in stilul caracteristic Facebook, fiind oferite unui numar limitat de utilizatori. Unele functii ar putea fi, insa, abandonate dupa aceste teste, avand in vedere ca nu sunt chiar cele mai interesante.

Cele mai citite:  Un sfat important in alegerea unei imprimante second hand

Cea mai interesanta functie pe care ar putea s-o aduca Instagram este un buton special de Regram. Functia este asteptata deja de ceva timp de utilizatori, deoarece procesul actual de redistribuire este anevoios: trebuie sa salvezi imaginea dorita pe telefon si sa o repostezi, sau sa folosesti o aplicatie terta care sa te ajute cu redistribuirea. Cei de la The Next Web au obtinut informatii despre acest buton, care ar urma sa arate ca in imaginea de mai jos:

Cele mai citite:  Automatizarile portilor culisante, descrise in registrul tehnic si in cel non-tehnic

noutati-instagram

De asemenea, Instagram ar putea sa le permita utilizatorilor sa caute si sa adauge GIF-uri in Stories sau in postarile obisnuite. Ramane de vazut cat de bine va arata implementarea.

Aplicatia ar putea sa-ti ofere posibilitatea sa salvezi story-urile pe care le postezi intr-o arhiva personala. Functia ar fi mai mult decat binevenita si ti-ar da posibilitatea sa salvezi o multime de lucruri pe care altfel le-ai pierde dupa 24 de ore.

Cele mai citite:  Pasionat de blogging/vlogging? Afla cum sa te faci remarcat intr-o societate virtuala in ascensiune!

Nu in ultimul rand, Instagram testeaza si o functie prin care poti sa adaugi diversi utilizatori la lista de prieteni apropiati. Datorita acestei functii, ai putea sa arati diverse imagini sau clipuri intr-un cerc restrans. Utilizatorii nu vor primi notificari cand sunt adaugati sau stersi de pe aceasta lista, insa.

Articol preluat de pe https://playtech.ro/2017/instagram-regram-buton-test/