În minivacanța de 1 Mai, alege să vizitezi obiective turistice din Constanța

By | March 18, 2015

Ați început pregătirile pentru vacanța de 1 Mai, dar nu știți încă unde să mergeți? Portalul de turism Descoperim Lumea Împreună vă ajută să găsiți cele mai frumoase locuri de vizitat în România și oferte de cazare adaptate cerințelor dumneavoastră. Anul acesta, experții în turism vă recomandă, cu drag, litoralul românesc și vă oferă oferte de cazare la pensiune în Constanța, ca să aveți parte de prețuri cât mai bune și condiții excelente.

Bucură-te de orașul port și de mozaicul cultural din Constanța

Ne-am îndrăgostit de orașul Constanța încă de la prima vedere și nu doar datorită mării, care te întâmpină la tot pasul, ci mai ales a oamenilor și locurilor superbe  pe care le-am vizitat. Înainte de plecare, am consultat portalul online de turism descoperimlumeaimpreuna.ro, unde am găsit și cazare la pensiuni în Constanța, dar și obiective turistice din orașul constănțean pe care le-am vizitat cu drag.

Cele mai citite:  Odorizantele de camera: miros de portocale, de bomboane sau de orhidee?

Bucură-te de orașul port și de mozaicul cultural din ConstanțaCeea ce ne-a impresionat și, cu siguranță, vă va impresiona și pe voi, este mozaicul cultural, atât de pregnant în orașul de la malul mării. Acesta și-a pus amprenta asupra locurilor, caselor, dar și a localnicilor și creează o senzație puternică de confort și de sentiment de apartenență la locurile constănțene. Fie că alegi o cazare la pensiune în Constanța, fie o cazare la hotel din Constanța, tot vei avea parte de cele mai bune servicii și de oameni ospitalieri. Noi ne-am ajutat de sugestiile date de Descoperim Lumea Împreună, unde am găsit cele mai bune oferte de cazare la pensiuni din Constanța, dar și din stațiunile din împrejurul orașului, precum Pensiunea Nautica din Costinești ori Bungalourile Marina Park, din Vama Veche. Dacă preferați serviciile date de hoteluri, puteți opta pentru o cazare la hotel în Costanța. Descoperim Lumea Împreună ne-a oferit cele mai bune oferte, la hotel Ferdinand din Constanța, Hotel Scapino din Mamaia și Vila Brâncoveanu din Eforie Sud.

Cele mai citite:  Icrele embrionate de pastrav prezentate de DreamFish.ro au toleranta mare la boli

Obiective turistice în Constanța care ne-au impresionat

Obiective turistice în Constanța care ne-au impresionatTot cu ajutorul portalului online de turism, am reușit să găsim atât o cazare în Constanța, cât și câteva sfaturi despre cele mai importante și interesante obiective turistice pe care merită să le vizitați. Cele care ne-au impresionat cel mai mult, au fost cazinoul constănțean, unul dintre obiectivele turistice de referință ale Constanței și cel care încă păstrează strălucirea de odinioară. Un alt obiectiv turistic este portul turistic din Constanța, un loc ce are o mulțime de localuri cu specific pescăresc și unde te poţi plimba pe esplanada Portului Tomis sau poţi închiria un velier pentru o escapadă în largul mării. Dacă vă doriți să admirați apusul de la înălțime sau dintr-un loc cu totul deosebit, atunci nu uitați să vizitați Moscheea Carol I, dar și Moscheea Esmahan Sultan. Dacă vă doriți relaxare, într-un spațiu verde și cu aer curat, atunci Pădurea Hagieni se poate transforma în cap de listă pentru obiectivele turistice din Constanța.

Cele mai citite:  Top 5 destinatii de vacanta pe care trebuie sa le incerci!

Alege să vizitezi superbul oraș port Constanța, împreună cu sfaturile de la decoperimlumeaimpreuna.ro și vei avea parte de cea mai bună cazare, precum și ideile cele mai bune de obiective turistice de neratat.