Mastrelle Med Capsule intravaginale – pentru femeile de orice varsta

By | September 1, 2016

mastrelle med

Durere, disconfort, scaderea sau pierderea interesului sexual, depresie…toate acestea pot fi cauzate de atrofie sau uscaciunea vaginala, care poate aparea oricand in viata unei femei si se datoreaza in principal scaderii nivelului hormonilor estrogeni. Mucoasa vaginala devine astfel mai subtire, mai fragila si isi pierde din elasticitate, iar functia de protectie impotriva bacteriilor si de curatare a vaginului se diminueaza.

Cum iti dai seama ca suferi de uscaciune vaginala? Simti durere sau sangerezi usor in timpul actului sexual, ai o sensibilitate constanta in zona vaginala (mancarime, arsuri), disconfort in timpul urinarii si te confrunti cu infectiile/vaginitele repetate.

Cum poti trata problema? Laboratoarele Fiterman au creat o gama destinata special prevenirii si tratarii uscaciunii vaginale. Produsele din gama MASTRELLE se adreseaza  nevoilor femeilor la diferite varste, protejandu-le feminitatea si sanatatea zonei intime, prin:

Cele mai citite:  De ce sa bei ceaiuri

Mastrelle Med capsule intravaginale – care se gaseste aici si este recomandat pentru femeile de orice varsta, capsulele trateaza infectiile si afectiunile ginecologice, normalizeaza aciditatea vaginala, favorizeaza refacerea microflorei vaginale.

Compozitie:

Ingrediente: celuloză microcristalină, hipromeloză, talc, lactobacillus acidophilus vysk8 70 mld, policarbofil,

extract uscat de osul iepurelui (Ononis spinosa), suc uscat de merişor, acid lactic, dioxid de titan,

lactat de calciu, hidroxid de magneziu, dioxid de siliciu, fosfat de calciu..

Indicatii:

Pentru tratamentul afecţiunilor vaginale

Cele mai citite:  Loroblis - ce face si la ce ajuta acest medicament eficient?

A se folosi în caz de mâncărime, senzaţie de arsură, secreţii vaginale excesive sau cu miros neplăcut, iritaţie şi infecţii vaginale

Doza si mod de administrare:

Folosiţi Mastrelle Med timp de 6 zile ca metodă de tratament. Introduceţi o capsulă vaginală în vagin o dată pe zi. Introduceţi capsula înainte să mergeţi la culcare. Spălaţi-vă pe mâini cu apă caldă şi săpun şi asiguraţi-vă că zona din jurul vaginului este curată şi uscată înainte de a introduce capsula. În caz de uscăciune vaginală, recomandăm umezirea capsulei cu apă înainte de introducerea ei în vagin. Nu depăşiţi doza recomandată.

Precautii de utilizare:

După utilizare pot apărea reacţii de hipersensibilitate sau efecte secundare, în special în cazul utilizării de lungă durată. Opriţi tratamentul şi consultaţi medicul în cazul în care apar efecte secundare.

Cele mai citite:  Alimente pe care TREBUIE sa le consumi in functie de varsta TA

Atentionari:

Nu lăsaţi la îndemâna și vederea copiilor mici;

Nu înghiţiţi capsula. Destinată exclusiv uzului vaginal;

Acest produs este destinat utilizării de către adulţi. Alţi utilizatori trebuie să consulte un medic înainte de a utiliza acest produs;

                Folosiţi doar capsule ambalate în blister sigilat, intact;

                Consultaţi medicul dumneavoastră dacă după două săptămâni de tratament nu observaţi nicio ameliorare;

                Consultaţi medicul dumneavoastră înainte de utilizare dacă sunteţi însărcinată sau alăptaţi.

Mod de eliberare:

Fara prescriptie medicala.