Manichiura cu pudră, un nou trend revoluționar

By | January 27, 2017
manichiura-cu-pudra-un-nou-trend-revolutionar
O nouă tehnică pentru unghii a devenit foarte populară pe rețelele de socializare. Tot mai multe femei care își doresc unghii impecabile au fost cucerite de manichiura realizată cu pudră.

Cel mai mare avantaj este acela că poți pune singură în practică această metodă, iar manichiura va rezista până la două săptămâni.

Ce este manichiura cu pudră?

Așa cum îi spune numele, această manichiură este realizată prin aplicarea unei pudre colorate prin introducerea unghiei într-un recipient cu pudră. Pe unghii este aplicat un lac pentru aderare, apoi unghia este trecută prin pudra colorată. Procedura se repetă de câteva ori, până când unghiile sunt acoperite cu un strat uniform.

Cele mai citite:  Cu storcatoarele de fructe de la Vexio, stilul tau alimentar devine unul sanatos si natural

Poate fi considerat un stil de manichiură care se situează între o manichiură clasică și una cu acril. În locul luminii UV, care fixează acrilul în cazul unghiilor false, pentru acest stil este folosită o pudră specială care adaugă straturi succesive de culoare. Prima etapă este aplicarea unui lac de bază, apoi a unui lac de fixare, iar pasul următor este introducerea unghiei într-un recipient cu pudră colorată.

Cele mai citite:  5 moduri prin care poti ajuta la cresterea parului

Deși este o tehnică tentantă, care pare să-ți ofere destul de ușor o manichiură rezistentă și frumoasă, există și riscuri.

Pudra colorată poate fi nocivă pentru unghii, iar îndepărtarea ei ar putea deteriora patul unghiei dacă nu este realizată corespunzător, potrivit specialiștilor citați de glamour.com.

Cele mai citite:  Cateva cuvinte despre cazarea intr-o garsoniera in regim hotelier

Pentru îndepărtarea stratului de pudră de pe unghii, înfășoară unghiile cu dischete din bumbac înmuiate în acetonă, fixate cu folie de aluminiu. Lasă-le să acționeze timp de cel puțin 30 de minute înainte de a le îndepărta.