LED-Zone este furnizorul meu de becuri led care imi ofera calitate si incredere pentru produsele cumparate

By | September 16, 2015

becuri cu led foarte bune

Inca de la inceputul colaborarii mele cu cei de la LED-Zone, acestia mi-au oferit servicii de consultanta de calitate eu fiind pentru prima oara cand trebuia sa achizitionez produse led si nestiind exact ce sa cumpar, reprezentantul de vanzari de la LED-Zone mi-a oferit cele mai bune solutii la nevoile de iluminare a  firmei pe care o detin si in prezent. Imi doream niste produse de iluminat care sa ofere camerelor de birouri din firma mea o iluminare buna, eficient dar care totodata sa nu consume foarte mult astfel incat facturile de lumina sa fie cat mai mici posibile.

Cele mai citite:  Invata cum sa alegi un marsupiu pentru bebelusul tau

Cei de la LED-Zone mi-au oferit ca mostre 2-3 modele de becuri led ca sa le probez in propria firma fara sa fiu nevoit sa platesc vreun ban in cazul in care ma razgandesc. Acesta a fost un alt fapt care m-a facut sa am incredere in profesionistii de la LED-Zone. Hotarandu-ma impreuna cu ceilalti colegi de la firma mea ce model de bec se potriveste cel mai bine ambiantului camerelor am dat comanda finala. Imi aduc aminte ca prima oara am comandat vreo 70 de becuri led E14 de 3 W si am fost foarte multumit atat de rapiditatea livrarii cat si de calitatea iluminarii becurilor led pe care le-am cumparat de la LED-Zone.

Cele mai citite:  Articol 24: 5 idei interesante de marturii de nunta

Desi a trecut aproape un an de zile de cand am cumparat de la LED-Zone acele becuri cu led, acestea functioneaza si astazi. Nici un bec din cele cumparate la data respectiva nu s-a ars.  Acest lucru m-a surprins in mod placut mai ales tinand cont de faptul ca inainte foloseam becuri incandescente care se ardeau si si pe care trebuia sa le schimb destul de des.

Eu am continuat sa cumpar becuri led de la LED-Zone si cu alte ocazii pentru casa in care locuiesc dar si pentru apartamentul parintilor mei. Comportamentul profesionist al celor de LED-Zone s-a repetat si in aceste doua situatii, eu fiind foarte multumit de relatia cu ei atat din punct de vedere al colaborarii cat si din punct de vedere al produselor cumparate de la ei.

Cele mai citite:  Vrei sa consumi o mancare usoara in zilele de vara? Atunci comanda la domiciliu mancare mexicana!

Cei de la LED-Zone comercializeaza si alte produse led cum ar fi proiectoare led, spoturi led, banda led, tuburi si nu numai. Toate aceste produse cu led au rolul de a acoperi mai multe nevoi de iluminare ale utilizatorilor.