Leagane pentru copii: de ce le-am cumparat alor mei leagane de pe Ilbambino.ro

By | June 13, 2016

leagan de copii pentru exteror poza fetitaLeaganele pentru copii sunt motivul principal pentru care merg cei mici in parc. Le place sa se legene mai tare si mai tare si pare ca nu s-ar plictisi nici daca ar sta intr-unul o zi intreaga. Pentru ca programul incarcat nu imi permite sa ii scot mereu la plimbare, am decis ca una dintre cele mai bune solutii ar fi sa le cumpar leagane pentru acasa. Zis si facut. Am cautat in oferta generoasa a celor de la Ilbambino si am ales doua tipuri de leagane, pentru cei doi prichindei ai mei. Puteti vedea si voi tipurile de legane disponibile aici: https://www.ilbambino.ro/leagane-pentru-copii/, pe site-ul oficial Ilbambino.ro.

Leagane de copii pentru exterior si interior

Leaganele pe care le-am ales pentru cei doi copilasi sunt de tipuri diferite, in asa fel incat sa le si potriveasca nevoilor. Cel mic nu poate merge in picioare asa ca i-am cumparat un leagan care se poate muta simplu, dintr-o camera in alta. Modelul ales de leagan de bebe are un panou muzical si copertina, ceea ce inseamna ca este potrivit si pentru atunci cand doresc sa stam in curte in zilele calduroase de vara. Leaganul de bebelusi este perfect pentru parintii care doresc sa isi desfasoare activitatile zilnice in timp ce isi ingrijesc si
copilasii. Ii pot supraveghea pe cei mici in timp ce se joaca si se leagana, activitati care ii vor tine ocupati si vor acorda astfel parintilor timpul necesar pentru treburile casnice.

Cele mai citite:  Care sunt cele mai importante 10 lucruri la care trebuie sa fii atent atunci cand alegi o gradinita?

set-leagan-metalic-pentru-bebelusi-

 

Cel de-al doilea tip de leagan cumparat este defapt un ansamblu de leagane pentru copii, care permite utilizarea in concomitent de catre trei copii. Am ales un ansambu de leagane deoarece imi doream ca investitia sa se dovedeasca utila in timp, deci sa poata fi folosita cat mai mult timp cu putinta. In primul rand, cele doua leagane vor putea fi folosite de ambii copilasi atunci cand cel mic nu va mai avea nevoie de leaganul de bebelusi, iar cel de-al treilea va putea fi folosit de un prieten sau coleg ce imi va vizita pustii.

Cele mai citite:  Prima plimbare cu bicicleta de copii primita de ziua de nastere

ansamblu-de-leagane-pentru-copii

De ce este leaganul de copii o investitie buna

Am ales sa cumpar doua tipuri de leagan pentru ca ambii prichindei sa se poata bucura de aceeasi activitate distractiva, in functie de nevoile lor. Atat leaganul de copii pentru exterior cat si cel pentru interior ii vor distra pe prichindei in timp ce eu pot realiza treburile zilnice fara sa simt ca cei doi se plictisesc sau vor sa iasa in parc. Statul la casa, spre deosebire de statul intr-un apartament se dovedeste o alegere perfecta pentru familiile cu copii, deoarece acestia se pot juca in voie in curte cat este ziua de lunga. Cel mare isi cheama des prieteni si colegi la joaca, fapt pentru care intentionez ca pe langa leagane, sa le mai achizitionez alte articole cu ajutorul carora sa le construiesc un mic parc fix in curtea din spatele casei. Desigur, nu vom renunta la mersul in parc, insa vom face din aceasta activitate un obicei de week-end, in restul saptamanii, mini-parcul de acasa va fi ocupatia preferata a prichindeilor.

Cele mai citite:  Achizitionati pantofiorii copilului inainte ca acesta sa inceapa sa mearga

leagan pentru copii