Laptele este de calitate datorita tancurilor de racire de la Inoxcenter.ro

By | September 16, 2016

Tancurile de racire a laptelui prezentate aici pe Inoxcenter.ro sunt utilaje profesionale care folosesc la colectarea cu eficienta a laptelui obtinut prin mulgere si la pastrarea calitatilor initiale ale acestuia pana in momentul livrarii la firmele prelucratoare de lapte. Actiunea acestor sisteme face ca ferma care il detine sa poata oferi clientilor sai lapte cu valori nutritive mari si cu gust bun, si astfel isi va asigura clienti fideli, vitali pentru ca ferma sa poata prospera.

tancuri-de-racire-pentru-lapteAcestea se mai numesc si racitoare pentru lapte, si prin ceea ce reprezinta participa la evolutia sistematizarii si mecanizarii unei ferme care doreste sa fie de nivel european.

Cele mai importante aspecte despre tancul de racire pentru lapte de pe Inoxcenter.ro

Deoarece acestea au un rol important pentru sute sau chiar mii de litri de lapte, trebuie cunoscute cat mai bine. Analizarea caracteristicilor de catre fermieri ajuta la identificarea solutiilor pentru necesitatile existente deja si aparute in urma mulgerii mecanizate a laptelui. Fermierii care au un aparat de muls trebuie neaparat sa achizitioneze si un aparat din acesta de racire.

Cele mai citite:  Cum alegi centrala termica pe lemne?

tanc-racire-lapteDaca vei da click pe acest link vei vedea ca pe Inoxcenter.ro, acestea nu au un pret fix, fiind nevoie de solicitarea unei oferte telefonice. Insa pana atunci, iata care sunt cateva dintre caracteristicile acestora:

  • Sunt  de capacitati mai mici (100-500 litri) sau mai mari (de la 100 de litri incepand, pana la 18.000 de litri capacitate)
  • Au forme cilindrice, unele modele putand fi dispuse vertical iar altele orizontal, in functie de locul dorit de amplasare
  • Cilindrul este izolat cu spuma poliuretanica, pentru ca ulterior racirii, laptele sa se mentina rece pana in momentul in care ajunge la clientii fermei (la firmele de procesare a laptelui)
  • In interior exista anumite agitatoare care nu lasa laptele prea mult in contact cu peretii si il mentine omogen
  • Sistemele acestea permit modul agitarii din interior, precum si a temperaturii la care sa fie pastrat laptele; acest lucru se realizeaza printr-un sistem de control usor de utilizat
Cele mai citite:  5 MICI FERMIERI de succes. Cum să faci bani, la ţară, pe câteva hectare de teren – Fonduri Europene

In aceasta categorie de pe Inoxcenter.ro, in afara de propriu-zisele tancuri de racire a laptelui mai este afisat inca un produs: rezervor pentru transportul laptelui. Are trei compartimente, iar in total incap in el de la 1000 de litri pana la 10.000 de litri, astfel incat transportul sa se faca abia dupa ce laptele din mai mult tancuri de racire au fost transvazate, pentru ca transportul sa plece si sa ramana loc de depozitare a laptelui provenit in urma unei noi mulgeri.

Cele mai citite:  Cum să fii o mamă model: cuvinte pe care nu ar trebui să i le adresezi copilului tău

tancuri-racire-lapte

Cert este ca Inoxcenter.ro se remarca prin calitatea buna a produselor sale. De aceea, toti fermierii interesati de un sistem care sa ii ajute in pastrarea calitatilor laptelui si in depozitarea acestuia fara sa ocupe loc foarte mare in cadrul anexelor fermei, pot apela reprezentantii Inoxcenter.ro si pot solicita o oferta pentru unul dintre cele 5 modele de tancuri de racire a laptelui si pentru modelul de rezervor pentru transport de lapte afisat.

Inoxcenter.ro este site-ul ai carui reprezentanti pot fi apelati la numarul 0728.499.119 sau la numarul 0720.424.283, iar in functie de solicitare, pot primi mesaje pe adresele de e-mail office@inoxcenter.ro ori comenzi@inoxcenter.ro.