Kit-ul de amprenta de bebelusi de pe Ilbambino.ro – cum il poti folosi!

By | June 9, 2016

Kitul de amprenta de bebe poate fi cadoul perfect pentru bunici! Cu siguranta s-a emotiona la rama-cu-amprenta-bebe-baby-artvederea acestui mic cadou, insa plin de insemnatate. Le va aduce aminte de fiecare data cand il vor vedea de micutul lor nepot, iar daca nu locuiti in apropiere si va intalniti mai rar, cu atat mai special va fi cadoul pentru ei. Cauta pe site-ul Ilbambino colectia de kituri de amprente de bebe, din care iti poti alege tipul preferat, pe care sa il oferi unei persoane dragi. Nu te opri la bunici insa, le poti oferi un asemenea cadou si nasilor, sau chiar partenerului de viata. Cu siguranta vor fi impresionati.

Amprenta copilasului – cum o mai poti folosi

Amprenta copilasului poate reprezenta si un obiect de decor pentru camera lui sau una dintre camerele din restul apartamentului. In felul acesta vei avea un obiect decorativ personalizat, care va avea propria poveste. Se mentine bine in timp, ceea ce inseamna ca va arata la fel si peste foarte multi ani, atunci cand i-l vei putea darui copilului tau. Amprenta sa de bebe poate fi un cadou unic, special, pentru noua casa a copilasului, devenit intre timp adult. Va fi emotionant sa il vezi crescand sub ochii tai, iar diferentele intre amprenta sau mulajul de bebe ce infatiseaza talpa acestuia si piciorul real al copilului sa fie din ce in ce mai mari.

Cele mai citite:  Invitatiile de botez sunt esentiale pentru un botez reusit!

Ai putea de altfel sa faci un obicei din crearea unui mulaj sau unei amprente a copilului. Poti face asta in fiecare an de ziua lui sau intr-o zi speciala din familie. Imagineaza-ti cum ar arata o galerie de amprente din ce in ce mai mari, fiecare inramata, pe un perete al casei.

Cele mai citite:  Alimentatia in cazul anemiei la copii. Ferrodep sirop

Exista multe modalitati de a folosi amprenta de bebe. In functie de imaginatia si de resursele tale, poti crea dferite obiecte personalizate pe care sa le daruiesti sau sa le pastrezi pentru propria casa. Alege tipul de kit de amprenta de pe site-ul Ilbamino.ro si asteapta sa vezi ce idei poti pune in aplicare. Vei fi uimit de cate lucuri poti crea cu mana ta daca le faci cu drag. Cu ajutorul copilasului si kitului de amprenta vei realiza obiecte pline de insemnatate pe care le vei pastra de-a lungul anilor in stare intacta.

Cele mai citite:  Biberoane si alte accesorii pentru prichindei. Ce punem pe lista de cumparaturi?

3d-memories-set-amprenta-inimioara

Cum iei amprentele copilasului?

Ca sa-i poti lua amprentele, trebuie sa il faci pe cel mic sa fie relaxat. Arata-i un obiect cu kit mulaj bebe cu fotografiecare sa se joace sau explica-i pas cu pas ce urmeaza sa faceti, in asa fel incat sa-i atragi atentia. Mana sau talpa piciorului care urmeaza sa fie amprentata trebuie sa nu fie incordata, in asa fel incat sa o poti lipi de foaie fara ca cel mic sa se miste sau sa stranga pumnul si amprenta sa fie stricata. Daca nu reusesti sa iei amprenta de bebe cat timp este treaz, asteapta sa adorarma, in acest fel sansele sa se miste sunt slabe.