Invitatiile de nunta deosebite se intalnesc doar pe Alento.ro

By | June 8, 2016

invitatii de nunta ieftine

Invitatiile de nunta deosebite sunt dorite de toti ce care vor sa se casatoreasca. Se apropie ziua nuntii tale si vrei sa dai de veste in mod oficial tuturor apropiatilor, cunostintelor, rudelor, prietenilor ca momentul mult asteptat a sosit, ca doresti sa-ti unesti destinul cu cel al unei fiinte deosebit de unicate si iubite.

Alento.ro este un magazin de invitatii ce este format dintr-o echipa de specialisti in astfel de evenimente si care comercializeaza invitatii de nunta si nu numai (invitatii de botez, marturii pentru nunta etc.).

Invitatiile de nunta ieftine au si un design deosebit

invitatii nunta deosebite

Invitatiile de nunta ieftine sunt cele mai dorite de cuplurile tinere si nu numai ce vor sa se casatoreasca si care au un buget mai restras. Aceste invitatii de nunta sunt la fel de importante ca si celelalte elemente ce alcatuiesc o nunta ca-n basme. Totul pleaca de la invitatiile de nunta care spun o mica povestioara despre felul in care v-ati cunoscut sau despre tematica nuntii pe care o veti avea.

Cele mai citite:  Incepe sezonul nuntilor: Cum te pregatesti pentru a participa la o nunta?

E un obiect de informare in care sunt specificate data si ora inceperii evenimentului, biserica la care va avea loc, cat si localul unde va veti distra alaturi de dragii invitati.

Sunt o multime de modele de invitatii de nunta pe intreg internetul insa pentru a face alegerea cea mai buna sunt recomandate invitatiile de nunta ieftine ce se pot gasi pe Alento.ro.
Printre cele mai interesante modele se numara si urmatoarele:

  • invitatii de nunta elegante – sunt printre cele mai numeroase, cautate si dorite modele dintre toate. Tocmai pentru faptul ca acestea denota eleganta, le fac sa fie atat de iubite.
  • invitatii de nunta comice – pentru a starni un zambet larg invitatilor acest tip de invitatii sunt recomandate si sunt ideale pentru a anunta nunta voastra intr-un stil mai vesel
  • invitatii de nunta moderne – se deosebesc prin stil cu totul aparte.
  • invitatii de nunta cu model floral – sunt foarte frumoase si interesante, se gasesc in tot felul de culori si nuante
Cele mai citite:  Cat de importante sunt invitatiile de nunta?

Indiferent de designul de invitatie de nunta pe care ti-l alegi exista posibilitatea sa ti-o personalizezi dupa bunul plac. Scrisul, culoarea, tipul de hartie, aproape orice poate fi modificat de catre echipa de profesionisti Alento pentru ca totul sa arate perfect.

Invitatia de nunta comandata online este mai ieftina

invitatii nunta ieftine

In mediul online toate preturile sunt afisate direct pe invitatii, nu mai trebuie sa intrebi de pretul fiecareia in parte sau sa-l cauti prin magazinele standard. Invitatiile sunt si mai ieftine, deoarece ofertele pentru acestea sunt mai numeroase iar modelele sunt si mai multe. Ai la indemana o plaja larga de modele, de la A la Z cu tematici diferite, cu aspecte unicate si cu o paleta de culori extinsa.

Cele mai citite:  5 sfaturi de a organiza nunta traditionala perfecta

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Alento.ro sa iti alegi designul de invitatie de nunta si sa-l adaugi in cosul de cumparaturi iar mai apoi poti sa-ti modifici sau sa-ti personalizezi invitatia dupa bunul plac.

Cei de la Alento.ro ofera plicuri gratuite asortate pentru orice comanda la fel este si livrarea daca aceasta depaseste 250 de lei.