Invitatiile de botez sunt esentiale pentru un botez reusit!

By | April 12, 2016

Nasterea unui copil este considerata o sarbatoare, iar parintii doresc sa isi impartaseasca imensa bucurie cu familia, cu prietenii si cu cei apropiati lor. Din momentul in care realizeaza ca va sosi pe lume copilul, cuplurile incep sa isi faca planuri legate de botez. Pregatirile sunt obositoare si ar trebui stabilit de la inceput un buget, astfel incat viitorii parinti sa nu se trezeasca fara bani si sa fie nevoie sa se imprumute.

Invitatiile de botez sunt primul lucru la care musafirii pot trage cu ochiul

Multe persoane lasa botezul pe ultima suta de metri si apoi se panicheaza si se streseaza pentru ca timpul nu mai tine cu ei, de aceea este bine sa aveti in vedere cateva lucruri, care sa va usureze procesul planificarii:

Cele mai citite:  Cum ii poti oferi prichindelului tau plimbari in aer liber pe timp de primavara in mod sanatos si confortabil

invitatii botez invitatie online

  • In primul rand, scrieti pe o ciorna numele persoanelor pe care le-ati dori sa va fie alaturi in acele clipe speciale. Incepeti sa sunati acele persoane, ca sa le dati vestea ca veti avea un copil si strecurati subtil intrebarea daca pot ajunge la eveniment, ca sa aveti o oarecare evidenta a numarului de invitati care vor participa. Dupa ce ati aflat detaliile, consultati ciorna si intocmiti o lista cu numele persoanelor, carora le veti expedia invitatiile de botez potrivite pentru dumneavoastra pe care le veti alege.
  • Ar fi de preferat sa va hotarati cat mai repede in privinta alegerii nasilor, deoarece ei vor fi parintii spirituali ai copilului pe durata vietii si trebuie sa fie un exemplu pozitiv pentru cei mici, care sa ii influenteze intr-un mod benefic.
  • Avand o evidenta a celor ce va vor fi alaturi, puteti incepe sa cautati locatia in care se va desfasura petrecerea, astfel incat sa nu inchiriati un local prea mare pentru cativa invitati sau un local prea mic pentru multi invitati. De asemenea, va puteti interesa si de o biserica in care sa va puteti crestina copilul, care poate fi in apropierea casei sau a restaurantului, dupa preferintele fiecaruia.
  • Odata intocmita lista cu persoanele care vor participa, aveti grija in alegerea invitatiilor de botez, deoarece, ar fi de preferat, sa fie asortate cu decorul locatiei in care va avea loc evenimentul, cu aranjamentele florale, chiar si cu imbracamintea micutilor. Este important sa tineti cont de personalitatea si de sexul copilului, atunci cand alegeti culoarea invitatiilor, dar si design-ul, care trebuie sa impresioneze invitatii.
  • Dupa ce ati stabilit aceste aspecte de importanta majora, puteti sa va ganditi la florile si lumanarile care vor imbogati locatia, care trebuie sa se imbine armonios.
Cele mai citite:  ELECTROCARDIOGRAMA LA COPIL si INTERPRETAREA EI

Multe cupluri sunt de parere ca organizarea unui botez este foarte usoara si se face rapid, insa atunci cand vad cate detalii trebuie puse la punct, regreta ca nu au inceput pregatirile mai din timp. Este simplu sa isi faca in minte o lista cu persoanele pe care vor sa le invite, dar cand vine momentul sa aleaga invitatiile de botez, de exemplu, vad cat este de importanta planificarea. Tocmai din acest motiv, incepeti sa va ganditi la organizarea botezului cat mai curand dupa aflarea vestii.

Cele mai citite:  Manichiura cu pudră, un nou trend revoluționar