Inaltatoarele pentru copii, cele mai potrivite cand micutul vostru a crescut

By | August 25, 2015

Conform noii legislatii rutiere, orice copil care are o inaltime de sub 135 cm trebuie sa fie transportat in scaune auto speciale varstei acestuia, si deja dupa 3 ani, scaunele auto devin neincapatoare si astfel trebuie sa apelati la un inaltator pentru copii.

Cum vedeti ca cel mic are nevoie de un inaltator

inaltatoare auto copii

Cel mai simplu mod prin care puteti verifica daca cel mic are nevoie de un inaltator auto pentru copii este sa ii puneti centura celui mic si daca aceasta trece pe sub burtica sau pe fata sau gat, atunci inseamna ca trebuie sa apelati la un inaltator. Dar ce este un inaltator? Ei bine, un inaltator este un sezut din plastic foarte rigid care este invelit cu un material textil si care are rolul de a il ajuta pe cel mic sa fie fixat cu centura de siguranta. Acestea sunt impartite in functie de varsta si de greutate. Atunci cand alegi un inaltator auto trebuie sa tii cont de urmatorele criterii:

  • Sa fie omologat
  • Sa fie dintr-un material rezistent
  • Sa nu contina substante toxice pentru copil
  • Sa fie confortabil
Cele mai citite:  Esti o super-mama? Iata care sunt semnele care o dovedesc!

Daca doriti sa cumparati un inaltator auto pentru copii, atunci magazinul online Bebenan este cea mai buna varianta, astfel aici gasiti diferite modele de inaltatoare auto pentru copilul dumneavoastra.

Cele mai citite:  Caiete scolare vesele si colorate, iar scoala este tot mai placuta

Puteti comanda online un inaltator auto pentru copii

Cu ajutorul magazinului online pentru mamici si copii, Bebenan, puteti gasi inaltatoare auto pentru copii la preturi foarte accesibile pentru orice buzunar, acestea fiind de cea mai buna calitate si sunt create special pentru a ii oferi protectie maxima celui mic. Puteti comanda atat online prin completarea formularului cat si telefonic la numarul de telefon 0735 252 850. Transportul se face in maxim 48 de ore si livrareea este gratuita daca aveti o comanda mai mare de 400 de lei. Un sfat pe care vi-l oferim este acela sa alegeti un inaltator auto penru varsta si greutatea copilului, deaorece daca nu sunt potrivite, atunci acestea devin ineficiente si instalati-l pe cel mic in inaltatorul auto chiar si pe distante scurte, deoarece cel mic trebuie sa fie in siguranta in caz de coliziune.

Cele mai citite:  Ce nu lipseste de la ziua nazdravanului? Un tort de copii personalizat, din ingrediente 100% naturale