Iata de ce trebuie sa publicati lucrarile de licenta, masterat sau doctorat!

By | December 6, 2017

Persoanele care nu vor face publice lucrarile in baza carora au finalizat cursuri de licenta, masterat sau doctorat vor risca nerecunoasterea titlului obtinut.

Masura este prezenta intr-un proiect de act normativ inregistrat recent la Senat pentru dezbatere, care prevede infiintarea si functionarea Depozitului Electronic National al Lucrarilor Stiintifice.

Cele mai citite:  Topul celor mai populare personaje in randul celor mici

Potrivit proiectului, toate lucrarile stiintifice realizate in institutiile de invatamant superior de stat din Romania sau in cadrul unor proiecte finantate de catre stat trebuie sa fie transmise si depozitate, in termen de maximum 30 de zile de la data sustinerii sau finalizarii si in format electronic, in acest depozit.

Cele mai citite:  Proiect parlamentar: invatamant obligatoriu de 15 clase!

Pentru neindeplinirea obligatiilor de depunere a lucrarilor se pot aplica mai multe sanctiuni, care pot fi amenzi de pana la 3.000 de lei pentru persoanele fizice si 5.000 de lei pentru persoanele juridice sau chiar nerecunoasterea titlului obtinut.

Cele mai citite:  Elevii NU vor mai avea voie cu telefoanele in timpul orelor! Afla ce alte modificari au intervenit in regulamentul cadru!

Sursa:http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/educatie/nu-veti-publica-lucrarile-de-licenta-masterat-sau-doctorat-ramaneti-fara-titlu-836849