Ghetele de dama, prietenele de nadejde ale oricarei femei in timpul iernii

By | November 11, 2015

Astăzi – încrederea în sine a multora este în proporție directă cu înfățisarea. Cu cît omul arată mai îngrijit și mai stilat– cu atît îi cresc șansele la un loc mai bun în societate. Sigur, n-ai cum să cunoști un om după felul în care acesta se îmbracă, însă prima impresie  pe care ți-o faci despre un om, atunci cand îl vezi pentru prima dată, pîna a purta o discuție cu acesta, este una de imagine. Iar  imaginea contează nespus de mult.

Cît privește stilul vestimentar, în funcție de împrejurări, se recomandă să abordăm  un stil adecvat. Prin urmare,  tenișii, blugii și tricoul care formau uniforma de mers la facultate, în club sau in oraș nu mai poate fi folosită cu același succes la serviciu sau într-un cadru mai formal. Odata ce te-ai maturizat, trebuie să găsești timp și pentru o mică schimbare în garderoba ta. Aceasta schimbare poate fi făcută in ton cu mesajul pe care ții să îl transmiți celor din jurul tău:

Cele mai citite:  Cauți o pereche de sneakers de dama originali? Magazinul WalkIn e soluția

Stilul clasic – Sînt o persoană serioasă, matură, responsabilă și hotărîtă!

Clasicul elegant este expresia stilului și gratiei.  si este imaginea cea mai des asociatăa celor cu venituri mult peste medie. Îmbracămintea este elegantă, rafinată, moderăa, demnă, niciodată mulată pe corp sau transparentă. Aceasta are linii simple și curate. Cele care preferă stilul Clasic au tendința de a alege ținute sigure și conservatoare in locul celor moderne. Pot transmite o imagine plictisitoare, lipsită de imaginație, birocratică, deși sînt percepuți în societate drept spuma societății.

Cele mai citite:  Cizmele de dama din piele, noua moda sezonul acesta

Acest stil este cel mai bine reprezentat  celebrități ca  Grace Kelly,  Coco Chanel, Renee Zellwegger, Gwyneth Paltrow, Uma Thurman, Naomi Watts.

Stilul romantic- Da, sexy și rea !

Sexy, fermecatoare și cu înclinații artistice sunt doar cîteva dintre caracteristicile care descriu femeia atașată senzualului stil romantic. Este expresia sex-appeal-ului.  O romantica adoră volanele, onduleurile și a. Uneori poate fi perceputa ca fiind superficiala si frivola. Daca credeti ca va incadrati in acest stil, sursele dumneavoaticolele vestimentare feminine. Acest stil este cel mai bine reprezentat  celebrități ca: Elizabeth Taylor, Salma Hayek, Catherine Zeta-Jones, Jennifer Lopez, Sophia Loren, Halle Berry.

Cele mai citite:  Rinoplastia – scop estetic sau funcţional?

Stilul dramatic –Sînt o persoană directă!

Sofisticat, frapant, misterios, avangardist  adeptele acestui stil intimidează și intrigă. O femeie cu calități înnăscute de conducător, care adoră ultimele tendințe din modă, „dramatică“ impune respect, dar poate fi percepută ca fiind rece și cu nervi de otel. Adeptele stilului dramatic sunt autoritare, le place riscul și sunt foarte directe. Sunt imaginea misterului și maiestuozității.

Preferă îmbrăcămintea lungă, cu linii drepte, croieli severe, ușor masculinizate: decolteuri patrate, liniile umerilor drepte, revere ascuțite. Acest stil este personificat de Charlize Theron, Nicole Kidman, Marlene Dietrich, Gwen Stefani.