Furajele de pastrav – componentele bunului mers intr-o pastravarie

By | May 27, 2016

Ai pus de curand bazele unei pastravarii sau iti doresti sa faci acest lucru cat mai curand? Inseamna ca esti constient de faptul ca afacerile cu pesti pot fi foarte roditoare, daca le acorzi o atentie desavarsita, atat in ceea ce priveste mediul in care acesti se dezvolta, cat si hrana pe care le-o dai. Hrana este una dintre cele mai importante componente de care trebuie sa ai grija, de aceea cel mai bine este sa optezi pentru furaje de pastravi de buna calitate.

Unde si ce fel de furaje de pastravi gasesti?

Daca esti in cautarea unor furaje de pastrav de vanzare este de ajuns sa tastezi aceste cuvinte in motoarele de cautare si iti vor fi aratate rezultatele cele mai concludente, in care vei vedea compania care se ocupa cu furnizarea unor astfel de produse. In site-urile de prezentare specializate in acest domeniu, poti gasi urmatoarele tipuri de furaje:

Cele mai citite:  În minivacanța de 1 Mai, alege să vizitezi obiective turistice din Constanța

furaje pastrav de vanzare

  • Furaje pentru puietii de pastrav care incep sa fie hraniti cu astfel de produse
  • Furaje care se gasesc sub forma de mini-pelete, care se folosesc in etapa de pre-crestere a pastravilor
  • Pentru pestii care au depasit greutatea de 15 g si care nu sunt tinuti in conditii intensive, sunt potrivite furajele de pastrav sub forma de granule
  • Se gasesc furaje si pentru etapa de dezvoltare a pestilor, in care are loc ingrasarea si cresterea lor
  • Chiar si pentru cei ce au pastrav somonat exista furaje speciale care au rolul de a ii pigmenta
  • Un alt tip de hrana este destinata cresterii reproducatorilor de pastrav si optimizarii etapei de inmultire.
Cele mai citite:  Top 5 destinatii de vacanta pe care trebuie sa le incerci!

De ce sunt furajele de pastrav atat de importante?

Modul in care iti hranesti pestii, dar si furajele pe care le achizitionezi pentru ei sunt foarte importante, daca iti doresti ca pastravii sa se dezvolte intr-un mod sanatos.

  • Furajele care sunt furnizate de companiile din Romania sunt de cea mai buna calitate.
  • Ele au in componenta lor un grad ridicat de vitamine si de proteine, amestecate cu faina, care sunt imperios necesare unei dezvoltari optime.
  • Furajele pentru pastrav pe care le achizitionezi trebuie sa fie recunoscute la standarde europene, pentru ca pestii tai sa creasca si sa se ingrase exact cat trebuie.
Cele mai citite:  Te gandesti sa iti faci vacanta in Grecia? Iata de ce un sejur in Corfu este alegerea ideala

Aceste tipuri de afaceri sunt destul de des intalnite in tara noastra, in special in zonele montane, unde turistii abia asteapta sa incerce preparatele delicioase ce au in componenta lor peste proaspat. Pentru cat tu sa ai profit si pentru ca tot mai multi oameni sa iti treaca pragul, investeste cu cap in furajele de pastrav potrivite pentru pestii tai.