Fii mereu în trend cu balerini din piele de la Diane Marie

By | February 13, 2015

Un accesoriu versatil și care poate fi adaptat unui număr mare de ținute din sezonul primăvară/vară sunt balerinii din piele, un mus-have pentru adevăratele fashioniste.  Și atunci când vă doriți cele mai furmoase modele de balerini din piele, magazinul online de încălțăminte Diane Marie vă stă la dispoziție cu o gamă largă de balerini, în toate nuanțele și formele.

Balerini din cea mai fină piele naturală

balerini din piele pentru doamne

Atunci când alegem să investim într-o pereche de încălțări din piele facem cea mai bună alegere din foarte multe considerente. În primul rând, pielea este mult mai durabilă în timp și arată mai bine, chiar și după numeroase purtări. Chiar dacă pot fi rigizi la început, balerinii din piele se lasă în timp și se mulează exact după forma piciorului.

Cele mai citite:  Artcol 117: Zece evenimente cu impact aşteptate în piaţa imobiliară în 2015, anul care ar putea fi cel mai bun de după criză

De asemenea, contrat materialelor textile sintetice, pielea lasă piciorul să respire și îl apără de factorii de mediu nefavorabili, precum temperaturile scăzute sau umezeala. Astfel, datorită materialului ușor și talpei joase, balerinii din piele naturală rămân unul dintre accesoriile cheie preferate al femeilor, cei care înlocuiesc perfect torcurile înalte și pantofii incomozi cu platforme.

Balerinii au apărut ca nevoie a femeii de a se simți comod, chiar și atunci când se îmbracă într-o ținută office sau foarte elegantă. Denumirea lor provine de la faptul că seamănă foarte bine cu încălțămintea balerinelor, care au fost fabricate pentru prima dată în secolul al XIX-lea. Datorită diversității mari de modele, balerinii de damă pot fi ușor combinați și adaptați oricărei personaliăți.  De-a lungul timpului, formele lor s-au schimbat, fiind adaptatate ultimelor curente în materie de modă.

Cele mai citite:  Rochiile de dama online - ideale pentru cinele romantice ale verii

Astfel, designerii au început să creeze balerini de damă cu bot ascuțit, cu bot rotund sau chiar decupați în față, precum și balerini accesorizați cu funde, barete sau materiale care imită pielea de șarpe sau pielea lăcuită. Așadar, în funcție de ultimele trenduri, se modifică forma botului, nuanțele preferate, precum și materialele. Însă indifferent de anotimp și de ultimele curente ale modei, balerinii din piele naturală rămân preferații femeilor.

Cumpără perechea de balerini preferați online

balerini din piele de la Dianemarie

Știm că fiecare dintre noi, femeile, suntem sătule de statul la cozile interminabile din magazine și aglomerațiile din centrele comerciale. De aceea, magazinul de încălțăminte online Diane Marie vine în sprijinul femeilor și le oferă balerini de damă din piele naturală de cea mai bună calitate. Puteți opta pentru modele deosebite de balerini cu bot ascuțit și modele florale, precum și clasicii balerini cu bot rotund și accesorizați în partea din față cu funde colorate.

Cele mai citite:  Oferta promotionala la ghete de dama de la WalkIn!

Aveți la dispoziție nenumărate culori, atât puternice, pentru zilele frumoase și călduroase de vară, precum și balerini eleganți, pentru ținutele de la birou. Prin câțiva pași, puteți să vă comandați pereche preferată de balerini din damă direct la dumneavoastră acasă. Intrați pe pagina online a magazinul și completați formularul de comandă sau telefonați la numărul 0761.893.632. Iar dacă vă abonați la newsletterul magaiznului, aveți reducere de 10% la orice model din magazine. Fiți trendy cu o pereche de balerini din piele deosebiți de la Diane Marie!