Evadarea de weekend în funcție de zodie

By | August 17, 2016

Dacă s-a terminat concediul și încă te simți obosită, te poți relaxa în continuare în week-end. Descoperă cele mai bune moduri de a-ți încărca bateriile în funcție de semnul zodiacal care îți guvernează viața.

Berbec

Viteza și aventura sunt cuvintele care te definesc cel mai bine. O excursie cu motocicleta pe Transfăgărășan sau către orice altă destinație în aer liber îți va oferi provocarea și sentimentul de libertate de care ai nevoie.

Taur

Îți place să ai parte de liniște, să descoperi locuri noi și să te bucuri de experiențele culinare oferite de diverse culturi. Cu toate că, în general, îți este greu să lași rutina zilnică și familia pentru o evadare, nevoia de ceva diferit te va pune în mișcare.

Gemeni

Ai nevoie de o escapadă planificată. Nu îți poți lua rucsacul în spate și să pleci, pur și simplu. Cel mai sigur nu vei evada singură și nici nu vei opta pentru o destinație undeva în natură, deși cauți un loc relativ liniștit.

Cele mai citite:  Camasile in carouri revin la moda

Rac

Indiferent dacă pleci într-un tur al celor mai bune restaurant sau duci copiii la bunici, călătoria ta de week-end va implica în mod cert mâncare bună și familia.  Sufletul tău nostalgic se va bucura dacă faci o oprire și într-o zonă cu istorie sau cu multe magazine de antichități.

Leu

Ideea ta de evadare implică, probabil, o mașină decapotabilă, roșu strălucitor, hoteluri de lux și o mulțime de oportunități pentru distracție. Nu vrei doar de o ieșire obișnuită – vrei să te simți răsfățată la fiecare pas. Ca semn guvernat de Soare, probabil te vei bucura de o excursie într-o zonă caldă și de lux.

Fecioară

Fecioarele nu iubesc nimic mai mult decât să-și petreacă timpul în natură, astfel încât un camping sau o drumeție este ideală pentru tine. Dar, tocmai pentru că vei petrece timpul în sălbăticie, înseamnă că trebuie să fii foarte organizată.

Cele mai citite:  Berbecii au luna plina in CASA TRANSFORMARILOR

Balanță

Ca un iubitor de romantism și frumusețe, te vei bucura de o evadare în doi care implică  arta sau muzica. O excursie la un spa sau o escapadă pe o plajă romantică cu partenerul te va face fericită, mai ales dacă include deserturi delicioase și apusuri de soare spectaculoase.

Scorpion

Dat fiind că îți place să călătorești incognito, poți alege să călătorești într-o mașină cu geamuri fumurii. Una dintre destinațiile favorite trebuie să încludă și o zonă plină de case bântuite, cimitire cu strigoi sau castele cu vampiri.

Săgetător

Îți place să faci tam-tam, așa că, cel mai probabil, escapada ta nu poate fi făcută decât la volanul unui camion, fie el și împrumutat. În caz contrar, vei căuta altceva inedit, cum ar fi să te cazezi la un castel sau la o mănăstire.

Capricorn

Vei avea cea mai mare satisfacție să îmbini utilul cu plăcutul. În ieșirea asta de final de săptămână este musai să rezolvi și câteva sarcini de serviciu sau să ai o întâlnire de afaceri. Cu toate astea, rezervă ceva timp și doar pentru tine și familie.

Cele mai citite:  Ce spun specialistii despre folosirea unor filtre de apa pentru impuritati? Descoperirea secolului XXI

Vărsător

Evadarea ta de week-end nu este planificată din timp, praeferând ceva spontan, care să îți permită să te bucuri de libertate. Cel mai probabil nu vei pleca singură, fiind dependentă de prieteni și de familie.

Pești

Unde ar fugi orice Pește, fie și pentru un singur week-end, dacă nu la mare? Bine, este posibil să optezi pentru o cabană la munte, dar sigur trebuie să fie și un râu sau un lac prin zonă. Cu toate că pentru tine este mai interesantă călătoria și nu destinația, ia-ți totuși un GPS pentru cazul în care vrei să vizitezi ceva anume.

Sursa: clickpentrufemei.ro