Echipamente moderne in ferme – separatoarele de smantana electrice

By | September 15, 2016

separator-smantana

Cati dintre noi isi mai aduc aminte de bunatatea aia de smantana pe care o pregatea bunica cu manutele ei? Ce catifelare simteam pe cerul gurii, cata aroma si ce gust divin avea acea smantana!

Ne amintim cu placere de bunica care punea laptele in ulcioare mari din lut si le acoperea cu un ziar tinanadu-l la caldura. Smantana se aduna deasupra si nu ezitam sa furam cate un degetel din ea de fiecare data cand ne furisam in camera vecina unde era asezat ulciorul.

Ei, dar timpurile acestea au trecut demult! Cati dintre noi mai facem aceste lucruri in ziua de astazi? Iar atunci cand esti proprietarul unei ferme zootehnice nici nu se mai pune problema sa obtii in acest mod smantana.

In ziua de astazi , progresele in tehnologie si-au pus amprenta si asupra echipamentelor moderne cu care isi doteaza afacerea fermierii.  Pentru ca evolutia trebuie sa fie una corespunzatoare, iar fermierii sa tina pasul cu cerintele in domeniul alimentar pe care le au consumatorii, acestia trebuie sa-si doteze fermele cu separatoare de smantana electrice cum sunt acestea, speciale pentru usurarea muncii lor, dar si pentru ca profitul sa apara mult mai repede.

Cele mai citite:  Ce este un DVR cu 4 canale?

Ce face separatorul de smantana electric? Evident ceea ce ne spune si numele ca face, adica separa smantana de laptele degresat, cu ajutorul unui motor electric.

De unde il achizitionam? Mediul online vine cu numeroase oferte de astfel de dispozitive de separat smantana intr-un mod electric, dar o recomandare in acest sens devine magazinul online Fermierulafacerist.ro, deoarece aici  clientii pot benefica din plin de:

  • O comanda rapida, usoara, doar prin cateva click-uri de mouse;
  • Transportul separatorului de smanatana electric este gratuit;
  • Datele personale sunt tinute confidential de magazin;
  • Serviciul de service este unul rapid, care ofera piesele de schimb in cel mai scurt timp cu putinta.
Cele mai citite:  Automatizarile portilor culisante, descrise in registrul tehnic si in cel non-tehnic

Avantajele unui separator de smantana electric

O ferma zootehnica are nevoie de acest dispozitiv deoarece timpurile de astazi sunt in schimbare, iar un separator manual nu ar mai avea acelasi randament pe care il are cel electric.

separator-smantana

Avantajele acestui separator de smantana electric sunt:

  • Este fabricat din materiale si otel inoxidabil, acest lucru inseamna ca din punct de vedere alimentar, smantana si laptele degresat nu-si vor schimba gustul sau culoarea in nici un fel si vor ramane optime pentru consum;
  • Este un aparat usor, care se asambleaza lejer, poate fi curatat fara nici un fel de grija in plus;
  • Foarte important pentru cei care nu prefera curatarea sa manuala, acest separator de smantana electric poate fi usor curatat in masina de spalat vase (cu exceptia motorului, desigur).
Cele mai citite:  Facebook viseaza sa devina al doilea YouTube cu aceasta optiune

Piesele componente ale unui separator de smantana electric

Dispozitivul de separat smantana, actionat de un motor electric, este o achizitie extrem de importanta pentru orice fermier. Acesta trebuie sa stie cateva informatii extrem de importante inainte de a lua decizia achizitionarii sale.

separator-de-smantana-electric

Un separator de smantana electric este format din urmatoarele piese componente:

  • Un recipient din aluminiu pentru lapte, capacitatea sa fiind de 10 litri;
  • Site de inox – 12 bucati;
  • Greutate de 4,20 kg.

Un magazin care ofera separatoare de smantana electrice, Femierulafacerist.ro  aduce cu sine profesionalism, calitate si preturi potrivite fermierilor moderni.

Daca ai o ferma de oi, capre, vaci, atunci e obligatoriu sa iti achizitionezi un separator de smantana electric pentru bunul mers al afacerii tale.