Detergentii auto potriviti pentru spalatoria ta: alege unii profesionali, de la Dacris94.ro

By | June 9, 2016

Detergentii auto sunt unul dintre cele mai importante lucruri de care ai nevoie atunci cand te gandesti sa iti deschizi o spalatorie auto de succes. Deoarece sunt tot mai multe spalatorii auto deschise, mai ales in Bucuresti, este recomandat sa reusesti sa se distingi cumva, pentru ca doar asa vei avea vanzarile pe care le vrei si clienti multumiti, care vor reveni la spalatoria ta, asa ca alege doar detergenti auto de calitate si angajeaza personal de incredere.

Solutiile de curatat masina: ce sfaturi ne dau specialistii?

detergent auto

Solutiile de curatat masina se afla pe piata, intr-o diversitate mare, asa ca s-ar putea sa iti fie greu sa le alegi pe cele mai bune. Asa ca va trebui sa afli ce recomandari in materie de detergenti auto au specialistii in domeniu, pentru a nu cheltui bani pe solutii ineficiente, iar oamenii sa isi piarda increderea in tine si afacerea ta. In primul rand, atunci cand vorbim despre spalarea masinii, ne dorim servicii profesioniste, pentru ca nu vrem sa stricam vopseaua cea noua sau sa zgariem vreo parte a masinii.

Cele mai citite:  10 Pasi de a Conduce Defensiv pentru a EVITA ACCIDENTELE!

O spalatorie auto de succes este cea in care se folosesc doar produse de curatat profesionale. Toti se asteapta ca serviciile sa fie ireprosabile, indiferent ca urmeaza sa plateasca mai multi sau mai putini bani pe ceea ce li se ofera. Asadar, de ce sa nu folosesti detergenti auto de calitate, care vor face munca angajatilor mai rapida si mai eficienta?

Te vei gandi, evident, daca vei reusi sa gasesti niste detergenti auto profesionali care sa fie si de calitate, dar si la un pret avantajos, mai ales ca ai destule cheltuieli cu chiria spatiului, intretinerea spalatoriei auto, salariile angajatilor si celelalte. Da, acest lucru este posibil, daca stii unde sa cauti. Spre exemplu, exista magazine online de profil, precum este si Dacris94.ro, unde vei beneficia de ceea ce cauti, adica mari cantitati de detergent auto, la un pret mult mai scazut decat pretul practicat, in mod normal, pe piata.

Dupa ce ai gasit pretul cel mai mic la detergenti auto, este cazul sa te orientezi catre cele mai importante categorii de produse pe care vrei sa le achizitionezi pentru spalatoria ta auto. Printre ele se numara, bineinteles, detergentul cu aplicatii multiple.

  • Detergentul auto cu aplicatii multiple este printre cele mai eficiente produse de acest tip, deoarece poate fi utilizat in diferite scopuri, neavand neaparat un singur tip de utilizare. Detergentii auto cu multiple utilizari sunt ideali pentru inlaturarea atat a reziduurilor, cat si pentru o degresare eficienta a oricaror forme de pata, de la grasime vegetala, la grasime animala.
  • Daca doresti sa ai detergenti pentru utilizari separate, vei gasi asa ceva la Dacris94.ro, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi. Acestia sunt foarte indicate, pentru ca nu risti sa zgarii masina. Oricum, trebuie avut grija si cu ustensilele de spalat si sters; un burete abraziv este clar ca va face probleme, daca este folosit cu insistenta.
  • Detergentul auto pentru mochete, covoare si tapiterie face parte din categoria detergentilor importanti, care nu trebuie sa lipseasca din spalatoria ta auto. Pentru ca mochetele si covorasele din interiorul masinii se murdaresc cel mai tare, ele sunt si greu de curatat, asa ca este nevoie de solutii speciale, cu actiune puternica.
Cele mai citite:  Cine ne scapa de razele ucigatoare ale soarelui atunci cand conducem

detergenti auto

  • Detergentii pentru geamuri si parbrizul auto trebuie sa fie de calitate. Nimeni nu vrea sa plece dintr-o spalatorie auto cu geamurile pline de urme de murdarie. Pentru a le oferi clientilor tai o vizibilitate perfecta, parbrizul trebuie sa fie impecabil.
  • Pentru spalarea la exterior, bineinteles, nu are rost sa mai amintim ca ai nevoie de cei mai eficienti detergenti auto, care sa curate foarte bine murdaria, praful depuse.
Cele mai citite:  Performante ridicate ale masinii tale cu chip tuningul auto

Detergentul auto si odorizantii: o curatare completa a masinii

Dupa ce masina este complet curatata, la final, se poate folosi un odorizant, pentru a impregna un miros discret in interiorul masinii. Acesta are un rol dublu: de a absorbi mirosurile neplacute si de a lasa un parfum placut in masina.

Asadar, alege doar cei mai buni detergenti auto pentru spalatoria ta si vei avea cei mai multumiti client, care nu vor “uita” sa se intoarca mereu la spalatoria ta, unde serviciile sunt, cu adevarat, ireprosabile.

perie curatare auto