Deschide-ti toate intrarile cu automatizarile pentru porti batante!

By | September 15, 2015

De cate ori nu ti s-a intamplat sa ajungi acasa si sa porti o lupta lunga cu deschiderea portilor? Fie se blocau, fie erau inghetate, fie una se deschidea mai repede si una mai greu. Toate acestea pot fi impiedicate prin folosirea unor automatizari pentru porti batante, oferite de magazinul online Atu Tech. Atunci cand am optat pentru alegerea unui astfel de sistem pentru deschiderea portilor, am fost impresionat de performanta care sta in spatele unui astfel de mecanism si de usurinta cu care poate fi folosit, indiferent de spatiul unde urmeaza sa fie montat.

Cele mai citite:  Ce trebuie sa stii despre alegerea unui buchet de domnisoara de onoare

Ce sunt automatizarile pentru porti batante?

atu tech iti ofera automatizari porti batante

Desi suna foarte complicat, automatizarile pentru porti sunt niste sisteme care functioneaza foarte simplu si care implica:

  • Deschiderea portilor si de la distante indepartate
  • Stabilirea unui mecanism de deschidere si inchidere a portilor automat, prin simpla actionare de la un buton sau o telecomanda

Si cum timpul este foarte esential pentru mine, mereu am cautat un mod prin care as putea sa scap de deschiderea portilor, care in zilele de iarna dura si pana la 10 minute, dar acum cu noile porti automatizate acestea sunt deschise din confortul masinii mele si astfel am si un sentiment de siguranta ca eu pot controla cine intra pe proprietatea mea. Dar dupa ce am fost atat de multumit de eficienta automatizarii portilor m-am gandit sa imi achizitionez si un sistem de alarma dar si camera de supraveghere video pentru ca sa imi stiu familia in siguranta. Si cum Atu Tech sunt cei care mi-au instalat portile automatizate, m-am gandit la acestia si penrtu sistemele de supraveghere si alarma si astfel am aflat ca acestia au niste preturi foarte accesibile si angajatii acestora au dat dovada de profesionalism si seriozitate cand au montat sistemul de alarma si camerele de supraveghere.

Cele mai citite:  Dăruiește buchete de flori superbe de la Orasul Florilor

Ma simt mult mai in siguranta acum ca proprietatea mea este dotata cu porti batante automatizate dar si cu camerele de supraveghere video

Datorita celor de la Atu Tech pot acum sa pot dormi linistit stiind faptul ca proprietatea mea este acum supravegheata video dar si pentru ca am controlul absolut asupra punctelor de intrare datorita autoamtizarii portilor batante. Si ca un extra detaliu, sa stiti ca livrarea comenzii s-a realizat in 24 de ore, un lucru care m-a impresionat la Atu Tech.

Cele mai citite:  Nu mai ai timp sa stai la birou? Iata cum sa iti supraveghezi angajatii