Dedurizatoarele, in topul listei mele de cumparaturi in anul 2016

By | January 4, 2016

Noul an a venit cu pasi grabiti si iata-ne deja in a patra zi din an. Am tras linie si am bifat ce am realizat in anul care a trecut, ce nu am putut indeplini si ce imi propun sa realizez in anul care vine. Ei bine, eu in noul an mi-am propus sa fiu mai atenta cu alimentatia mea si cea pe care o ofer familiei mele. Nu stiu despre voi, dar eu cred cu tarie ca o alimentatie sanatoasa si doi litri de apa pe zi fac minuni pentru randamentul zilnic. Primul lucru pe lista mea: dedurizatoarele.  Simple, utile si extrem de practice…

Tu stii care sunt beneficiile pe care le aduc dedurizatoarele in orice gospodarie?

dedurizatoare apa

Majoritatea locuintelor, in special cele din mediul urban se confrunta cu aceeasi problema: aceea a apeidure… Ma numar si eu printre aceia care nu beneficiaza de o apa pura la robinet, motiv pentru care m-am decis ca este timpul sa schimb ceva. Instalarea dedurizatorului de apa… mi-a schimbat viata.

Cele mai citite:  Adio Calgon?! Spune bun venit unui dedurizator pentru tratarea apei cu calcar!

Satiile de dedurizare a apei sunt perfecte pentru toti aceia care isi doresc sa beneficieze de o apa nu doar potabila, ci una pura. Pretul unui astfel de produs nu este deloc unul ridicat, iar investitia va fi atenuata in scurt timp.

Dedurizatoare: de ce sa apelam la ele si care sunt beneficiile pe care le aduc pentru noi si familiile noastre?

dedurizatoare apa

In ceea ce priveste beneficiile unui dedurizator de apa, m-am documentat foarte mult inainte sa fac aceasta investitie si asa am aflat o multime de lucruri. O sa enumar mai jos o parte din avantajele pe care statiile de dedurizare a apei le aduc, odata cu montarea in gospodaria voastra:

  • Mai intai, obiectele sanitare nu mai sunt patate de calcar si este utilizat mai putin detergent pentru spalarea rufelor. Mai mult, rufele sunt moi si curate, cu un consum redus de detergent pentru spalare, iar masina care spala cu apa dedurizata e mai curata si mai protejata (nu mai aveti nevoie de produse anticalcar)
  • In alta ordine de idei, aparatura electrocasnica are o durata mai mare de viata si costuri mai reduse de intretinere, astfel ca facture de energie se poate reduce cu pana la 10%
  • Starea pielii voastre se va imbunatati si ea considerabil si, odata cu ea, starea generala de sanatate. In plus, spalarea parului va fi mult mai usoara, parul va ramane matasos, apa fiind mai curata si fara impuritati
Cele mai citite:  Cum să-ţi alegi noul televizor (I): Diferenţele dintre tehnologiile LED, plasmă şi LCD şi avantajele fiecăreia

Pe langa toate aceste beneficii pe care statia de dedurizare le va aduce in casa ta, dedurizatorul de apa are un pret imbatabil. Cu siguranta iti vei recupera investitia, din economiile pe care le aduce dedurizatorul, intr-un interval foarte scurt.

Cele mai citite:  Cum stii ca bateria auto este pe moarte? 7 indicii clare

Nu stii de unde sa cumperi dedurizatoarele de apa? Incearca la Apacio! Beneficiezi de transportul produsului in cel mai scurt timp posibil la domiciliul mentionat. Eu mi-am comandat un dedurizator de apa de la Apacio si sunt extrem de multumita, astfel ca vi-l recomand si voua! Spor la cumparaturi online si un an nou cat mai… sanatos!