De Halloween, ofertele la lazi frigorifice te “sperie” prin accesibilitate

By | October 27, 2015

De cele mai multe ori, Halloween-ul nu este numai un prilej de distractie si de speriat prietenii la petreceri, ci si a magazinelor virtuale de a speria preturile scumpe. Asadar, aceasta perioada a anului devine predilecta pentru achizitionarea de electronice si electrocasnice, cum ar fi lazi frigorifice, la preturi deosebit de accesibile. Fie ca se orienteaza spre un producator local, precum Arctic, ori unul international, de tipul Gorenje sau Whirlpool, rezultatul este acelasi pentru cumparator: achizitionarea unei lazi frigorifice cu garantia calitatii, care va fi un ajutor de nadejde in orice gospodarie.

Cand este momentul oportun pentru a achizitiona o lada frigorifica ieftina? De Halloween, bineinteles!

lada frigorifica

Badabum, spre exemplu, ofera o varietate de lazi frigorifice la preturi care mai de care mai accesibile, de la o gama larga de producatori autohtoni si internationali. Fie ca se alege o lada cu capacitate mica, de 133 litri, ori una cu capacitate de stocare mare, de 500 litri, consumul energetic al acestor electrocasnice este deosebit de economic. Intalnim, astfel, mai multe tipuri de produse, incluse in trei mari categorii de consum energetic:

  • A+;
  • A++;
  • A+++;
Cele mai citite:  Ceaiuri pentru fertilitate - ceaiul verde este bun?

Aceasta incadrare indica faptul ca, pentru fiecare din aceste lazi frigorifice, consumul de energie este deosebit de scazut, iar investita este una dintre cele mai durabile. Asadar, de acest Halloween nu ar trebui sa ratezi sansa de a a-ti achizitiona o lada frigorifica ieftina, economica, ergonomica si deosebit de utila pentru stocarea la temperaturi optime a hranei.

Cele mai citite:  Secretul apei potabile consta in utilizarea dedurizatoarelor! Cum le alegi pe cele ideale pentru locuinta ta?

Pentru oricine achizitioneaza o lada frigorifica, pretul reprezinta un avantaj

lazi frigorifice ieftine

Este de la sine inteles ca un pret ieftin pentru o lada frigorifica nu reprezinta altceva decat un avantaj demn de luat in calcul. Fie ca veti alege o lada mai mica sau una mai mare, ori una de la Arctic sau una de la Zanussi, motorul static determina aceeasi calitate a pastrarii alimentelor intr-o stare cat mai buna. Un motor static inseamna ca acea lada frigorica beneficiaza de functia de dezghetare automata, fapt care permite colectarea condensului rezultat intr-un vas si eliminarea lui chiar prin caldura compresorului deasupra caruia este amplasat. Dezghetarea se produce chiar cand lada frigorifica face pauza din racit. Pentru orice gospodina, ofertele la lazi frigorifice petrecute cu orice ocazie, fie ca este Halloween sau Black Friday, reprezinta un pretext perfect pentru a face cumparaturi online. Fie ca se doreste achizitionarea cat mai facila ori cat mai rapida sau, de ce nu, o oferta cat mai variata de produse, online-ul este intotdeauna o varianta de luat in calcul. Astfel, Badabum isi va astepta, cu ocazia Halloween-ului, cumparatorii cu o multitudine de oferte dintre cele mai variate. Toate preturile mari vor fi speriate si puse pe fuga, asa ca nu aveti de ce sa va temeti acest Halloween: exista doar motive de bucurie, de cumparaturi si de studiat oferta vasta! Sunteti pregatiti? Costumul nu este necesar nu aceasta ocazie; lada frigorifica ieftina ii va tine locul.

Cele mai citite:  Alegerea unui buchet de lalele este mult mai usoara cu Orasul Florilor