De ce trebuie sa ajungi macar o data pe an in Delta

By | March 1, 2017

Indiferent cat de departe ti se pare Delta Dunarii, nu este mai departe de litoralul romanesc, insa Delta Dunarii este magica, pe cand litoralul este doar frumos. Macar o data pe an trebuie sa ajungi in Delta, pe principiul ca la Mecca trebuie sa ajunga orice pelerin musulman odata in viata. Delta Dunarii este unicat pe teritoriul european, unicat in lumea occidentala de pe batranul continent.

Asadar, in concediul tau de anul acesta nu uita sa iti alegi o pensiune, si nu un hotel pretentios, undeva langa Chilia Veche dar si langa Mila 23 sau langa braturile Sf. Gheorghe ori Sulina. Localitatea Crisan este data ca exemplu de cat mai multe entitati, insa nimeni nu o face precum Cherhana.ro, care infatiseaza fotografii pe care le poti foarte usor printa si pune intr-un album fotografic.

Cele mai citite:  Articol 17: 5 aspecte de care să ţineţi cont când cumpăraţi un cărucior pentru copil

Iar daca peisajele acelea te includ si pe tine, atunci este situatia ideala pentru album! Pensiunea Cherhana aduna ceea ce este mai important dintr-o experienta in Delta inca din momentul cazarii!

La ce te gandesti cand privesti pasarile Deltei?

Ce activitati iti sunt disponibile in Delta Dunarii? Ai presupune ca totul s-a americanizat, insa pe buna dreptate, pentru a putea conceptualiza totul. In acest sens, te-ai fi gandit ca exista activitatea de birdwatching pana acum? In Delta Dunarii, fauna de pasari este extrem de bogata, de rara si de frumoasa, si tocmai de aceea este si pacat ca privitul si admiratul pasarilor sa nu fie o activitate mentionata, ci doar una nepotrivit exprimata, prin „privitul pasarilor in zare” sau o alta denumire aproximativa.Imagini pentru delta dunarii

Cele mai citite:  Articol 148:Doi batrani din Hunedoara au ramas fara 2.000 de euro pe care au sperat sa-i dubleze usor. Metoda prin care au fost inselati

Intr-adevar, in acea zona, interesele turistice sunt deosebit de mari si, tocmai de aceea, operatorii turistici locali profita la maximum, insa cine face asta de drag, si nu de dragul banilor, sunt resorturile turistice cu doua cladiri care ofera conditii egale, care detin restaurante cu retete traditionale foarte vechi, detin si piscina, daca apa deltei nu este potrivita pentru inot (este chiar periculos!) si asa mai departe.

Relaxarea este maxima

In general, in Delta Dunarii se doreste a merge cu barca, dar si a merge pe aleile unei gradini generoase, luxuriante poate, imbogatita de vegetatie dar si descoperita de plante (pentru peisaje in departare).Imagini pentru delta dunarii

Tot o relaxare este, evident, pescuitul. In apele Dunarii , atat crapii, cat si carasii, somnii sau stiucile asteapta o noua runda de „actiune” si impatimitii de pescuit, la fel! Capturile din delta pot fi impresionante, deoarece aici este mediul perfect pentru viata piscicola, existand din abundenta si prosperand in varietate si dimensiuni.

Cele mai citite:  Vrei sa bei mai mult decat apa potabila? Obtine apa purificata cu ajutorul lui sterilizator UV!

Oamenii cauta pe litoral senzatii tari, insa in Delta Dunarii cauta acea magie relaxanta, acea intoarcere la natura, acea senzatie de apartenenta la lume, acea stare de vizionat National Geographic sau programul Teleenciclopedia pe viu.

Este o senzatie unica, traita fara pericole de la adapostul pensiunii, traita la doar cateva zeci de kilometri distanta de litoral, traita intr-un concediu care se doreste a fi cel mai frumos concediu de pana acum.